Charmony, primul brand romanesc cu haine reversibile pentru copii, a fost lansat online

0
1250

 

Bucuresti, 02.07.2019: Charmony, primul brand romanesc cu haine reversibile pentru copii, a fost lansat oficial pe piata locala incepand cu data de 1 iulie 2019. Colectia cu haine reversibile face parte dintre cele 4 colectii pe care brandul 100% romanesc le-a lansat pentru inceput exclusiv online, pe site-ul www.charmony.ro

Charmony este un proiect de suflet, din dragoste pentru copii, inspirat de cele doua fiice ale mele. Acest nou brand face parte dintr-un proiect ambitios cu obiective pe termen lung, ce are misiunea de a face cati mai multi copii fericiti prin prisma hainutelor create de o echipa de profesionisti. Creatiile Charmony se caracteriza prin eleganta, armonie si calitate. Rochiile reversibile pentru copii si mame reprezinta factorul de business diferentiator, insa aici se adauga si calitatea materialelor alese.” a declarat Ramona Roman, Managing Director Charmony.

Rochiile Charmony sunt realizate din materiale atent selectionate, pentru a corespunde criteriilor de calitate specifice varstei si au captuseala 100% din bumbac, din grija pentru confortul copiilor.

Pe langa colectia de haine reversiile, Charmony mai lanseaza inca trei colectii, de rochii elegante pentru fetite, trusouri pentru botez si rochii set mama-fiica.

Fiecare colectie lansata include intre 6 si 8 modele diferite, pentru grupele de varsta 3 luni – 1 an, 1 – 12 ani. Preturile medii estimative sunt cuprinse intre 130 – 240 lei pentru rochiile reversibile, 140 – 400 lei pentru rochiile elegante si 230 – 370 lei pentru rochiile si trusourile de botez. Rochiile set mama-fiica vor avea preturile cuprinse intre 270 – 700 lei.

 

Despre Charmony

Infiintat in anul 2019, Charmony vine pe piata din Romania cu un concept unic si inedit, fiind primul romanesc care realizeaza rochii reversibile, ce pot fi purtate pe ambele fete. Brandul Charmony este dedicat fetitelor si mamelor, creatiile fiind disponibile momentan exclusiv online pe www.charmony.ro.

Pentru mai multe informatii: Madalina Gorciu – PR Specialist, [email protected], 0747.579.416.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here