Champion® lansează un canal de YouTube cu tutoriale și sfaturi destinate tehnicienilor și șoferilor

0
804

Tutorialele și sfaturile practice de montaj sunt disponibile pentru întreaga gamă Champion® de ștergătoare parbriz, piese de aprindere, frânare, filtrare și iluminat

 

 

 

București, 30 August 2018 Federal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings LLC, a anunțat că marca sa Champion® a dezvoltat un nou canal YouTubeTM, Champion UE. Videoclipurile au scopul de a furniza conținut scurt, informativ și util unui public larg, care este încurajat să apeleze la serviciile unui tehnician profesionist pentru a-și întreține în mod corespunzător vehiculul.

 

În prezent, canalul de YouTube Champion UE conține o selecție de videoclipuri despre bujii scânteie și bujii incandescente, unități de comandă a bujiilor, filtre, iluminat, frânare și ștergătoare. Conținutul variază de la ghiduri utile de tipul „Cum să” și până la conținut realizat în cadrul evenimentelor Champion. Canalul va furniza videoclipuri în diferite limbi pentru Europa, pentru Orientul Mijlociu și Africa.

 

„Conținutul de tip video devine rapid unul dintre modurile cele mai vizibile și mai importante prin care comunicăm”, spune Ronald de Wilde, Brand Marketing Manager la Champion. „Ne-am dorit să ne putem ajuta clienții să își rezolve problemele sau să primească noutăți într-un mod rapid și relevant. Prin aceste scurte videoclipuri reușim să răspundem la multe din întrebările clienților noștri și să le oferim o perspectivă aprofundată asupra produselor Champion și asupra brandului în sine”.

 

Videoclipurile sunt concepute în scop educativ dar și pentru a-i motiva pe consumatorii finali și pe mecanici să vadă cum profesioniștii în domeniu montează corect produsele pentru intstalarea și întreținerea lor corespunzătoare. Scopul lor este de a oferi sfaturi practice celor care au deja experiență tehnică în domeniul automobilelor dar caută oportunități noi de învățare. Noi videoclipuri vor fi încărcate în mod regulat pe canal. În felul acesta, utilizatorii sunt încurajați să se aboneze la canalul de YouTube Champion UE, pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.

 

 

Pentru a viziona cele mai recente videoclipuri marca Champion, vizitați canalul de YouTube Champion EU: https://www.youtube.com/channel/UCoOM5Xw36wHhYzQK2aW6wag

 

Videoclipurile vor fi disponibile și prin intermediul site-urilor regionale și prin intermediul platformei de training gratuit Garage Gurus™, o platformă de clasă mondiala a Federal-Mogul Motorparts. De asemenea, videoclipurile vor fi disponibile și pentru a fi încorporate pe site-urile web ale clienților.

 

Champion este brandul Federal-Mogul Motorparts care acoperă zona de service uzual cu o ofertă de piese pentru aprindere, frânare, filtre, ștergătoare și iluminat.

 


Despre Federal-Mogul

Federal-Mogul LLC este un furnizor global de top de produse şi servicii destinate producătorilor auto şi operatorilor de service pentru vehicule şi echipamente de pe piaţa automobilelor, vehiculelor comerciale uşoare, medii şi grele, navale, feroviare şi aerospaţiale, precum şi de pe piaţa energetică şi industrială. Produsele şi serviciile companiei contribuie la reducerea consumului de combustibil, a emisiilor de CO2, şi îmbunătăţesc siguranţa vehiculelor.

 

Federal-Mogul cuprinde două departamente comerciale independente, conduse fiecare de către un director general executiv, aflat în subordinea consiliului de administraţie al Federal-Mogul.

 

Divizia Federal-Mogul Motorparts vinde şi distribuie un portofoliu larg de produse prin intermediul a peste 20 dintre cele mai recunoscute mărci de pe piaţa globală auto din segmentul aftermarket, deservind în acelaşi timp echipamente originale incluzând sisteme de frânare, ștergătoare și o gamă de componente de șasiu, către producătorii de vehicule. Mărcile aftermarket ale companiei includ ştergătoarele ANCO®; piesele și fluidele auto premium calitate OE Beck/Arnley®; sistemele de aprindere BERU®*, sistemele de iluminare, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, filtrele Interfil® , produsele pentru motoare AE®, Fel-Pro®, FP Diesel®, Goetze®, Glyco®, National®, Nüral®, Payen®, Sealed Power® și Speed-Pro®, piesele de șasiu MOOG® şi produsele pentru frânare şi iluminare Abex®, Ferodo®, Jurid® și Wagner®.

 

Divizia Federal-Mogul Powertrain proiectează şi produce componente originale pentru sisteme de propulsie şi produse de protecţie a sistemelor pentru autoturisme, autovehicule grele, aplicaţii industriale şi de transport.

 

Federal-Mogul a fost înfiinţată la Detroit în anul 1899 şi are sediul central în Southfield, Michigan. The company are aproximativ 55.000 de angajaţi în 24 de țări. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.FMmotorparts.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here