Centrul medical Biomedica reinvesteste profitul in servicii medicale

0
1100

Centrul Medical Biomedica (http://centrulmedicalbiomedica.ro/), prima clinica medicala privata din judetul Dambovita anunta cifrele financiare pe anul 2012.

Cu o cifra de afaceri de 902.220 lei si un profit net de 140.262 lei, in anul 2012, Centrul Medical Biomedica, ofera servicii medicale complete pentru locuitorii judetului Dambovita si judetele invecinate.

Pacientii Centrului Medical Biomedica sunt persoane responsabile, care acorda o mare atentie sanatatii organismului. Cele mai solicitate servicii medicale sunt: medicina muncii, laboratorul de analize.

„Noi oferim servicii complexe de calitate pacientilor nostri si ne indreptam toata atentia in acest sens. Centrul Medical Biomedica s-a dezvoltat dintr-un cabinet de medicina interna si un laborator de analize medicale care deserveau locuitorilor din judetele Dambovita, Prahova si Arges intr-o clinica medicala apreciata si respectata de pacientii nostri”, declara Dr. Dumitru Savoiu, fondator Centrul Medical Biomedica.

in anul 2013, Centrul Medical Biomedica a achizitionat o salvare pentru pacientii care necesita servicii medicale in regim de urgenta. Este un serviciu medical care functioneaza ca un supliment pentru nevoile pacientilor Biomedica. Cu o investitie de 20.000 euro, salvarea este dotata cu: aspirator secretii, EKG, glucometru, tub de oxigen si masti de oxigen cu tubulatura aferenta,  tensiometru, ecograf, set de resuscitare (defibrilator, laringoscop, balon resuscitare, Canule Guedel), trusa pansmente si imobilizare fracturi.

Cu un flux de 50.000 de pacienti anual, 13 angajati si 17 medici colaboratori din judetul Dambovita, orasele Bucuresti si Pitesti, Centrul Medical Biomedica estimeaza un profit net de 70.000 lei pentru anul 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here