Cele mai recente tehnologii din piata de notebookuri industriale si de business de la Panasonic – acum la Novensys

0
751
Bucuresti, 5 iulie 2012 –Nou lansatele – Toughbook CF-31 – si a liderului de piata din categoria semi-industriala – Toughbook CF-53 de la Panasonic sunt disponibile si in portofoliul Novensys.

Noul lansat Toughbook CF-31mk3 ofera pana la 21 de ore* timp de utilizare

Modelul Toughbook CF-31mk3, disponibil in doua versiuni (Standard si Performance), ofera o putere de procesare mai mare, timp de utilizare prelungit si o gama intreaga de functionalitati de management si conectivitate imbunatatite. Conceput sa acceseze aplicatii si date in cele mai dificile medii de lucru, CF-31 a devenit echipamentul preferat ales de lucratorii din utilitati, servicii de urgenta sau securitate publica. Fie ca se lucreaza pe vreme ploioasa, in conditii de umezeala, noul Thoughbook CF-31 asigura utilizatorii sa performeze in conditii optime oricand.

Performante crescute

Construit special pentru profesionistii din teren care au nevoie de performante grafice avansate sau de acces la aplicatia de mapare, noul Toughbook CF-31 Performance Model imbina grafica moderna cu robustetea suprema. Echipat cu procesor din generatia a 3-a Intel Core i5-3360M vPro (2,8GHz, cu posibilitatea cresterii la 3,5GHz cu Intel Turbo Boost Technology) cu placi grafice interschimbabile AMD Radeon HD7750, modelul de top poate trece de la o placa video la alta pentru a salva energie pe teren. Modelul Standard foloseste procesorul Intel Core i5-3320M vPro (2,6GHz, cu posibilitatea cresterii frecventei pana la 3,5GHz cu Turbo Boost Technology) cu placa video Intel HD 4000. Alaturi de noul procesor, CF-31 este echipat cu module RAM de mic voltaj DDR3L care folosesc mai putina energie pentru o eficienta sporita si cu o viata sporita a bateriei. Capacitatea de stocare a fost marita de la 320GB la 500GB cu optiuni SSD de 128GB sau 256GB disponibile.

Puterea de a rezista

Eficienta Panasonic si Intel, unita, asigura un timp de utilizare pentru Toughbook CF-31 prelungit cu o ora, oferind utilizatorilor mobili pana la 14.5 ore (MobileMark 2007, 60cd/m2) de rulare Windows 7 fara reincarcare. in plus, CF-31 permite atasarea unei baterii suplimentare prin nisa multimedia pentru modelul Standard. Acest plus permite utlizatorilor sa schimbe bateria principala, asigurand echipei operationalitatea, prin schimbare sau extindere a bateriei, cu inca 6,5 ore, adica pana la 21 de ore de funtionare.

Vizibilitatea ecranului in lumina soarelui

Abilitatea de a vedea datele si aplicatiile pe ecran in lumina directa a soarelui este esentiala pentru utilizatorii din teren. CF-31 foloseste tehnologie Panasonic Circular Polarizing pentru a oferi claritate cu luminozitate a ecranului de 1200cd/m2 si o rata de reflexie scazuta pe ecranul tactil de 13,1 inch XGA. CF-31 contine si un LCD rezistent la socuri.

Fiabilitate si durabilitate mai buna ca oricand

Cu o carcasa din aliaj de magneziu, pe interior si pe exterior, si cu ecran protejat impotriva zgarieturilor, CF-31 ramane cel mai rezistent Toughbook de pana acum. Este testat MIL-STD si are protectie de praf, apa,  vibratii si temperaturi extreme obtinand un rating IP65, MIL STD 810G. Avand un sistem de amortizare a hard disk-ului si cu o carcasa solida pentru a asigura protectia, cu un sistem de racire a hard disk-ului si cu o impachetare placuta, flexibila, CF-31 poate opera in cele mai dificile conditii.

Novensys, lucruri care vorbesc despre noi – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom si Pharma etc.
in acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.
Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O`Neil.
Despre Panasonic:

PSCEU este parte din Panasonic Systems Communications Company, divizia B2B globala a Panasonic. Scopul PSCEU este de a perfectiona modul de lucru al profesionistilor din teren si de a le creste eficienta si performantele in cadrul companiei. Ajutam companiile sa capteze, sa estimeze si sa comunice o gama intreaga de informatii: imagini, audio si texte cu produse precum switch telefonic PBX, imprimante, camere profesionale, proiectoare, ecrane si PC mobile industriale. Cu peste 500 de angajati, ingineri experti in design, capabilitati de management al proiectelor la nivel global si cu o retea puternica de parteneri europeni, PSCEU ofera capacitati fara rivalitate pe piata.
Noul PSCEU este creat din 4 divizii de business:

Solutii de comunicare ce includ scannere profesionale, imprimante multifunctionale, sisteme de telefonie si sisteme de conferinta video HD. Sisteme de solutii video ce includ proiectoare video, table interactive, asistenta pentru prezentari si ecrane. Panasonic este liderul pe piata europeana pentru proiectoare cu un cota de 28%. Solutii de camere profesionale ce includ echipamente profesionale audio video, echipamente si tehnologie de securitate (IMV – Integrated Machine Vision). Panasonic este unul din cei doi vanzatori de top de camere profesionale din Europa.

Solutii de produse computerizate ce includ tabletele industriale Toughbook, tabletele Toughbook de business si sistemele EPOS (Electronic Point of Sales). Panasonic Toughbook este liderul european pe piata cu peste 65% share in 2010 (VDC, martie 2012).

Panasonic Corporation este liderul mondial in dezvoltarea si productia de electronice pentru o gama larga de consumatori, de afaceri si industrii. Localizata in Osaka, Japonia, compania a inregistrat vanzari nete de 7.85 trilioane yeni (E1,4 mld) pentru anul incheiat in martie 31, 2012. Actiunile companiei sunt listate la bursele din Tokyo, Osaka, Nagoya si New York. Pentru mai multe informatii despre companie si despre brandul Panasonic, vizitati siteul: http://panasonic.net/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here