Cel mai important eveniment al anului dedicat executivilor de top!

0
893

Business-ul din Romania are nevoie de lideri capabili sa aduca sustenabilitatea în mediul organizațional, capabili sa provoace tiparele adânc înradacinate ale managementului tradițional. Au mai ramas doar cateva zile pana la cel mai important eveniment al anului dedicat executivilor de top din Romania. În 30 Septembrie, la Stejarii Country Club, patru coach recunoscuți pe plan local: Rodica OBANCEA, Madi RADULESCU, Mihai STANESCU si Stefan ANDREI si un keynote speaker, coach de talie internaționala, Alan TAYLOR vor raspunde întrebarilor esențiale ale executivilor si vor redefini leadearshipul în România, în cadrul celui mai important eveniment al toamnei: ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015.

ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 va reuni peste 50 de executivi de top, care vor afla necesitatea dezvoltarii naturale si durabile a leadershipului în economia româneasca.

Tema centrala a ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015 este “Anotimpurile schimbarii” si este structurata în 4 workshopuri, care vor facilita reflecția, dialogul, perspectivele si distincțiile despre conducerea inspirata si dezvoltarea sustenabila a conducatorilor, concentrându-se pe:

  • conectarea cu viitorul si mostenirea lasata prezentului;

  • oglindirea Ego-ului în echipa si în organizație;

  • conducerea inspirata de tiparele de echilibru ale naturii;

  • ciclicitatea schimbarilor în viața profesionala si personal.

Summitul se va încheia cu concluziile invitatului special al primei ediții ROMANIAN EXECUTIVE COACHING SUMMIT 2015– Executive Coach Alan Taylor, care va împartasi participanților din experiența sa la nivel global.

Alan Taylor si-a petrecut mare parte a carierei sale în domeniul farmaceutic si biotehnologic. Ca director al echipei de conducere, Alan a petrecut multi ani lucrând la strategii si schimbari corporative si înțelege presiunea de a fi în acest domeniu. Timp de mulți ani, Alan si-a desfasurat activitatea de coaching pentru manageri si lideri de top ai unei mari companii farmaceutice pâna când si-a deschis propria companie de coaching. În prezent, Alan îsi conduce propria afacere în domeniul de coaching, ajutându-i pe managerii si pe liderii de top sa descopere si sa adopte noi comportamente si strategii care ridica performanța personala si profesionala la un alt nivel de success. 

Detalii suplimentare si informatii despre înscrieri aflați accesând siteul oficial al summitului: www.executivesummit.ro.

Organizatori:

Rodica OBANCEA, Executive Coach, PCC | Vice – President European Mentoring and Coaching Council

Coach profesionist, ce are competențe de coaching executiv si de echipa, certificate la nivel internațional de catre International Coach Federation, Rodica susține nevoia unei ecologii a leadershipului. Este antrenata sa antreneze lideri si echipe pentru a aduce în organizații deschiderea catre maiestria personala, catre a vedea împreuna care sunt modelele mentale din care actioneaza, care este viziunea comuna care îi misca pe toți, cum activeaza împreuna starea de “gândire în comun”, cum schimba mentalitatea de separare si trec la colaborare.

Madi RaDULESCU, MBA, ACC, Executive Coach, Managing Partner MMM Consulting Intl

Dupa 15 ani de educație, consultanta, training, facilitare de procese de transformare organizaționala, Madi a adaugat, în paleta sa de lucru, acum cca 5 ani, coachingul executiv. Aceasta poate contribui complet si responsabil, însoțind leaderii în misiunea lor: aceea de a conduce natural, sigur, de a creste personal si profesional pentru a-si îndeplini menirea.

Creative Community

Agenție independenta, plina de energie si creativitate care abordeaza cu entuziasm toate proiectele în care se implica din dorința de a fi exceptionala în execuție si de a crea o experiența unica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here