CEC Bank si Banca Europeana de Investitii continua sustinerea companiilor romanesti

0
895

In baza conventiilor de finantare incheiate cu Banca Europeana de Investitii (BEI), CEC Bank a acordat pana in prezent peste 200 de credite, atat pentru finantarea capitalului de lucru, cat si pentru realizarea unor proiecte de investitii cu destinatii precum constructia sau achizitionarea de spatii comerciale, productie si/sau depozitare, achizitionarea de echipamente industriale, modernizarea unitatilor de cazare si turism sau producerea de energie verde.

CEC Bank si BEI au semnat pana in prezent acorduri de finantare in valoare totala de 145 milioane EUR, pentru cofinantarea proiectelor IMM-urilor, intreprinderilor de dimensiune medie si administratiilor publice locale, in cele mai diverse sectoare economice (industrie, servicii, turism, infrastructura).

Prin finantarea din surse BEI, clientii pot accesa produse pentru investitii pe termen mediu si lung, beneficiind de urmatoarele avantaje:
dobanzi atractive, cu o marja redusa cu cel putin 0,5% fata de creditele standard;
maturitati adaptate necesitatilor de finantare specifice;
posibilitatea sustinerii proiectelor cu componenta europeana nerambursabila, prin co-finantare avantajoasa;
conditii flexibile de obtinere a imprumutului, conditionalitatile specifice BEI ridicandu-se la un nivel de complexitate minim pentru astfel de variante de finantare.

Cel mai recent acord de finantare semnat cu BEI prevede si o transa dedicata tinerilor. Astfel, se sprijina accesul la finantare firmelor care au angajat sau intentioneaza sa angajeze tineri cu varsta pana in 25 de ani, sunt detinute/administrate de o persoana tanara, ofera training vocational tinerilor sau au un acord de cooperare cu institutii de invatamant pentru angajarea tinerilor.

„CEC Bank continua misiunea de sustinere a IMM-urilor, agriculturii si autoritatilor publice locale, prin dezvoltarea de produse bancare moderne si accesibile, adaptate nevoilor actuale de finantare ale clientilor sai. Prin incheierea acordurilor de finantare cu Banca Europeana de Investitii, banca noastra faciliteaza accesul companiilor la finantarea atat de necesara dezvoltarii intr-un mediu concurential ridicat”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Pentru identificarea solutiei optime de finantare, CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin consiliere specializata oferita gratuit. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here