CEC Bank – Campanie promotionala la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum in lei

0
1259

CEC Bank deruleaza pana la data de 31 martie 2017 o campanie promotionala la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum. Astfel, clientii bancii vor beneficia de o rata a dobanzii avantajoasa, variabila pe intreaga perioada de creditare, respectiv:

  • ROBOR 3M + marja fixa de 6,50 p.p.in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu un credit prin card;

  • ROBOR 3M + marja fixa de 7,00 p.p. – fara achizitionarea unui credit prin card.

Durata de creditare este de maximum 5 ani, iar in plus clientii vor beneficia de urmatoarele avantaje:

  • Valoare extinsa de creditare de pana la 90.000 lei;

  • Perioada de gratie de pana la 12 luni;

  • Fara comision de analiza dosar;

  • Se pot refinanta credite in lei sau in alte valute;

  • Pentru determinarea venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare ale familiei;

  • Posibilitatea utilizarii serviciilor Internet Banking si Mobile Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (soldul creditui, data scadentei, valoarea ratei scadente) si pentru operatiuni curente (plati, depozite etc).

Continuand politica de stimulare a creditarii in moneda nationala, CEC Bank doreste sa ofere clientilor sai solutii cat mai avantajoase pentru nevoile lor de finantare. Prin lansarea acestei campanii promotionale la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum, portofoliul CEC Bank include un produs accesibil si atractiv din punctul de vedere al costurilor si al valorii maxime ce poate fi contractata„, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte CEC Bank.

Pentru identificarea solutiei optime de finantare, CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin intermediul celor peste 1.000 de unitati, oferind gratuit consiliere specializata. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Exemple de calcul

  • DAE 7,95%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 90.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 7,20%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 3M + marja fixa de 6,50 p.p. in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card, comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si  comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 1.810,97 lei, iar valoarea totala platibila de 108.657,78 lei.

  • DAE 8,49%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 90.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 7,70%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 3M + marja fixa de 7,00 p.p. (fara achizitionarea unui credit prin card), comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si  comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 1.832,37 lei, iar valoarea totala platibila de 109.941,57 lei.

Directia Marketing si Comunicare CEC Bank

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here