Cea mai noua unitate de productie ROMBAT a produs bateria cu numarul 1.000.000

0
717

“Nu iti cobori asteptarile pentru a se potrivi cu performanta ta. Ridica-ti nivelul de performanta pentru a se potrivi cu asteptarile tale”
Cei peste 35 de ani de experienta ROMBAT inseamna traditie, performanta si perseverenta. Inseamna evolutie si atentie sporita oferita productiei de baterii si cererilor primite din partea clientilor ROMBAT.

Pentru ROMBAT, luna noiembrie 2015 este foarte importanta. In noua unitate de productie ROMBAT, inaugurata la finele anului 2013, a fost produsa bateria cu numarul 1.000.000. Dincolo de acest numar stau, pe de o parte, eforturile depuse de intreaga echipa ROMBAT pentru a oferi cele mai bune produse, iar pe de alta parte sunt milioanele de conducatori auto ale caror masini functioneaza cu ajutorul bateriilor ROMBAT.

Mai mult decat atat, luna noiembrie a acestui an a insemnat pentru ROMBAT doua recorduri absolute in istoria de 35 de ani – un record de productie si un record de vanzari. In ceea ce priveste recordul de productie, in luna noiembrie 2015, ROMBAT a produs un numar total de 288.654 de baterii.
Cel de-al doilea record a fost inregistrat la nivelul vanzarilor. Astfel, in luna noiembrie 2015, a fost vandut un numar total de 272.821 de baterii ROMBAT.

Aceste recorduri obtinute de ROMBAT sunt rezultatul pasiunii, experientei, eficientei din cadrul procesului de productie, dar sunt si o urmare a cresterii cererii bateriilor ROMBAT, iar pentru acest lucru multumim tuturor clientilor ROMBAT pentru increderea pe care ne-o acorda.

Sa livram produse de inalta calitate si sa mentinem standarde inalte in munca pe care o facem sunt repere care ne-au ajutat si ne ajuta sa obtinem baterii foarte bune, baterii de cursa lunga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here