Ce trebuie să știți când primiți o scrisoare de recuperare a creanțelor

0
1876

Este un lucru normal ca atunci când ați acumulat restanțe pentru o perioadă lungă la credite, banca să încerce să recupereze cât mai mult din banii împrumutați. Una dintre soluțiile la care apelează băncile este să cesioneze datoria unei firme de recuperare de creanțe. Practic, dumneavoastră nu veți mai avea legătură cu banca, ci datoria va fi transferată către compania care a preluat creanța. Cu această firmă va trebui să stabiliți un acord de plată.

 

KRUK România, strategie în sprijinul debitorilor

Una dintre cele mai importante firme de recuperare creanțe este KRUK România. Cu ce este specială această companie față de celelalte care recuperează creanțe? KRUK România încurajează datornicii să încerce să negocieze o formă prin care să poată achita cât de curând toată datoria. O astfel de strategie nu doar că vine în sprijinul debitorilor, dar îmbunătățește substanțial rata de recuperare a banilor.

Concret, odată ce ați primit acasă scrisoarea de recuperare a creanțelor, veți avea posibilitatea să comunicați cu reprezentanții KRUK România și să explicați situația care v-a împiedicat să plătiți ratele bancare. Poate fi vorba despre apariția unei probleme medicale, despre pierderea locului de muncă, diminuarea salariului etc. Nu este cazul să vă simțiți stânjeniți; pandemia COVID-19 a dat peste cap stabilitatea financiară a oamenilor de pe tot globul. Astfel, veți găsi în reprezentanții KRUK persoane care vă vor înțelege și vor căuta împreună cu dumneavoastră soluții avantajoase pentru a depăși perioada de criză fără a plăti rate suplimentare sau, mai rău, să pierdeți bunurile cu care ați garantat împrumutul bancar.

 

Evitați executarea silită

 

Datorită politicii firmei KRUK, vi se oferă posibilitatea de a veni cu propriile sugestii privind rambursarea datoriei. În plus, compania oferă clienților posibilitatea de a achita debitul în rate, iar ratele sunt, de multe ori, mai mici decât cele pe care le-ați fi plătit la bancă.

Odată ce ați stabilit de comun acord cu reprezentanții firmei de recuperare modul de eșalonare a datoriei, veți putea evita problemele legate de trimiterea în judecată și declanșarea procedurii de executare silită, care v-ar putea aduce costuri suplimentare.

Țineți cont că este mult mai convenabil să obțineți posibilitatea rambursării datoriilor în rate decât să fiți obligați să returnați banii într-o singură tranșă. Acest lucru vă va permite să ieșiți din impasul financiar mai ușor, bucurându-vă de un anumit confort psihic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here