Ce trebuie sa mirosi si cu ce sa-ti faci masaj, ca sa scapi de pe burta

0
1011

Cercetarile in materie de medicina au ajuns la un nivel la care putina lume s-ar fi putut astepta. Astfel, japonezii sustin ca, pentru a scapa de kilogramele in plus si pentru a topi grasimea abdominala, organismul trebuie stimulat cu o serie de mirosuri si masaje care ii dau corpului “mesajul” de a arde grasimea si a stopa aparitia acesteia.

Astfel, se pare ca mirosul de grepfruit si cel de lamaie ii transmit organismului informatia de a arde grasimile in exces si astfel este stopata luarea in greutate.

Totodata insa, exista o serie de uleiuri naturale, pe care le puteti prepara acasa, care ajuta la dizolvarea grasimii abdominale.

Aceste uleiuri se aplica pe zona abdominala prin masaj lent, in profunzime, de cate doua ori pe zi, timp de 5 zile pe saptamana. Masajul ajuta la “dizolvarea” celulelor grase de sub piele iar in maxim 6 saptamani, timpul necesar pentru acest tratament, rezultatele vor fi de-a dreptul incredibile.

Realizarea masajului se face cu miscari circulare largi pe latimea abdomenului, pentru a stimula arderile.

Pentru aceste masaje, sunt indicate uleiurile de grepfrut, lamaie, chiparos si seminte de struguri.

Pentru a obtine oricare dintre aceste uleiuri acasa, trebuie urmati pasii de mai jos.

Se amesteca 60 ml de ulei de migdale dulci cu cate 5 picaturi de ulei esenaial mentionat mai sus, care poate fi gasit in magazinele de specialitate.

Solutia se pune intr-o sticla inchisa la culoare, se amesteca si se lasa la 25 de grade Celsius timp de 20 de minute

Odata ce s-a obtinut amestecul dorit, se realizeaza masajul mai sus mentionat, de doua ori pe zi.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here