Ce sa faci dupa ce faci pana ?

0
1353

Cu totii am trecut prin aceste momente, cand mergi linistit pe carosabil si simti cu masina viteaza puternic intr-o parte sau alta si se aude un sunet necunoscut, pentru a constata ca aveti pana. Astfel sunteti nevoiti sa va dati jos si sa atacati problema

anvelope auto online

anvelope auto online

Situatia esta una ce orice sofer vrea sa o evite, insa exista cazuri in viata oricarui conducator auto cand trebuie sa faca o pana. Pe langa dificultatea demontarii si montarii jantei, mai exista si dificultatea rularii cu anvelopele de schimb in cazun unei pene, ce poate fi folosita pana la 80 km/h si nu este recomandat sa rulati cu greutate ridicata in masina atunci cand le aveti montate.

Ramane insa intrebarea dupa ce treceti peste acest episod, de unde sa cumparati anvelopa noua de schimb? Situatia in cauza nu va permite sa rulati cu masina cu roata de rezerva multi km si cu o viteza ridicata, prin urmare va este inconveninent sa va deplasati la mai multe multe magazine fizice pentru a gasi un profil dorit.

Cea mai simpla solutie o reprezinta achizitia de anvelope online. Ce avantaje aveti daca cumparati cauciucuri online in comparatie cu metoda fizica in cazul in care faceti pana:

– nu sunteti nevoiti sa va deplasati la o locatie fizica pentru a descoperi anvelopele puse in vanzare.

– sunteti sigur ca veti gasi profilul de care aveti nevoie. Este necesar sa aveti acelasi profil pe o axa a masinii, iar daca aveti un profil mai rar sau mai vechi, este putin probabil sa gasiti la un magazin fizic cauciucul dorit. Astfel online aveti mii de modele de anvelope auto disponibile la vanzare pentru orice nevoie si buget

– livrarea este gratuita la adresa specificata, deci nu sunteti nevoiti sa va deplasati cu masina cu roata de rezerva pana cand nu va ajunge anvelopa dorita

– aveti garantie si certificat de conformitate pentru orice defect sau neregula de fabricatie.

 

Astfel puteti gasi doar anvelope noi, care sa inlocuiasca anvelopa cu probleme. Nu se recomanda sa faceti rabat de calitate si sa alegeti doar anvelope ieftine, cumparati anvelope performante care sa va ajute la condus.

Despre AnveloSHOP

AnveloSHOP este lider in comertul online de anvelope si jante auto. Magazinul online anveloshop,ro a fost lansat in septembrie 2009, din dorinta de a oferi posesorilor de autoturisme o experienta completa a achizitiilor online de anvelope noi si jante auto. Echipa AnveloSHOP este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in comertul de anvelope si jante. Portofoliul de produse AnveloSHOP cuprinde peste 90 de branduri de top si acopera toate categoriile de autoturisme.

  • AnveloSHOP ® – Magazin online de anvelope si jante

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here