Ce greseli sa eviti in alegerea fotografului pentru nunta?

0
1594

Se apropie fericitul eveniment si mirii au stabilit toate detaliile, de la local, biserica, pana la nasi, verighete si rochia de mireasa, insa a ramas un singur aspect de care acestia nu au tinut cont: gasirea din timp a unui fotograf nunta Bucuresti.

 

In functie de sfaturile prietenilor, de recomandarile acestora, de opiniile din mediul online, mirii iau foarte rapid decizia de a colabora cu cineva. Adevarul este ca alegera fotografului nu este o decizie care poate fi luata in graba, ci ar trebui sa fie o decizie gandita foarte bine, din toate punctele de vedere. Asadar, pentru a alege cel mai bun fotograf, este bine ca mirii sa aiba in vedere evitarea unor greseli.

 

Cum sa nu alegi fotograful pentru nunta

Mirii trebuie sa tina cont de unele sfaturi in alegerea fotografului pentru nunta. In primul rand, recomandarile venite de la prieteni, rude si vecini nu sunt intotdeauna cele mai potrivite. Cei care merg „pe mana” cunostintelor trebuie sa cantareasca bine decizia luata si sa se intereseze mai bine despre persoana respectiva, sa ceara sa vada portofoliul de fotografii de la diferite evenimente, un album foto realizat recent, pentru a nu se expune riscului unor recomandari de slaba calitate.

 

De asemenea, prietenii sau vecinii care fac fotografii de ocazie nu sunt cea mai buna alegere pentru nunta, indiferent cat de mult ar sustine acest lucru. Daca este o persoana pe care mirii o simpatizeaza, acestia au tendinta de a-si pune toata increderea in ea si in serviciile pe care le ofera, iar dezamagirea poate fi foarte mare.

 

Se recomanda prudenta in alegerea fotografului de nunta, inclusiv in functie de pretul pe care acesta il cere. Un fotograf care nu cere prea mult nu este cea mai buna alegere, dar si cel mai scump fotograf din oras poate sa isi dezamageasca clientii. Ofertele fotografilor care includ un album gratuit, un set de poze pentru nasi si socrii nu sunt nici aceasta o alegere prea buna. Este bine ca mirii sa isi ia toate masurile de precautie ca sa nu se pacaleasca.

 

Fotografii fara experienta, care sunt angajati numai pentru a capata experienta in domeniu, cei care nu cer foarte mult, insa nici nu ofera foarte mult, nu sunt cea mai avantajoasa optiune. Mirii trebuie sa se asigure ca fotograful este serios si ca intelege ce este acela un angajament important.

 

Nu cauta fotograful de nunta pe ultima suta de metri

Alegerea fotografului de nunta nu trebuie lasata pe ultima suta de metri, in speranta ca nu va fi ocupat si ca va accepta imediat. Un fotograf bun este ocupat in majoritatea timpului, programarile fiind facute cu cateva luni inainte.

 

In plus, inainte de a bate palma cu fotograful, mirii ar trebui sa il intalneasca, sa stea la o discutie cu acesta, sa ceara sa vada cele mai recente fotografii de la evenimente similare si sa ii observe stilul, sa il intrebe daca se poate adapta la cerintele lor si daca le poate realiza dorintele pe care i le expun in cadrul discutiei dinaintea nuntii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here