CCIB a inceput seria de evenimente Business Breakfast

0
927

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a organizat primul eveniment din seria Business Breakfast, prin care managerii IMM-urilor au oportunitatea de a intalni diverse personalitati ale vietii economice romanesti, consultanti si experti.

“Este primul eveniment si incercam sa facem acest tip de intalnire o data pe luna la care sa participe 20-30 de manageri din mediul privat, care sa vina cu intrebari si cu propuneri in asa fel incat in cadrul intalnirilor atat cu oficialii cat si cu expertii, firmele sa obtina informatii noi”, a declarat vice-presedintele CCIB, Iuliu Stocklosa.

Temele de discutii ale intalnirilor se vor axa pe solutii de finantare, consultanta financiara, legislatie comerciala, solutii de dezvoltare a afacerilor, accesarea fondurilor europene si solutii pentru utilizarea operationala a companiilor.

La prima editie de business breakfast au participat 20 de firme din cadrul carora au participat administratori si manageri comerciali. Au fost intrebari specifice intreprinderilor mici si mijlocii referitoare la programul de dezvoltare, masurile de stimulare care sunt cuprinse in noile legi ale IMM-urilor.

Urmatoarele teme de discutie din cadrul Business Breakfast vor fi: in septembrie, fondurile europene ca sursa de finantare si solutii de business pentru 2014-2020;.in octombrie, internationalizarea afacerilor – oportunitati de export pentru firmele romanesti. In noiembrie, solutii pentru imblanzirea fiscalitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here