CBRE susține Festivalul și Concursul Internațional George Enescu 2016

0
1761

Bucuresti – 12 septembrie 2016 – CBRE România,  lider pe piata de consultanta imobiliara din Romania, se implică în susținerea Festivalului și a Concursului Internațional George Enescu, în cadrul unui parteneriat pe perioada 2016 – 2017. CBRE Romania se alatura acestui eveniment cultural de prestigiu pentru a contribui la dezvoltarea unui proiect care promovează excelența atât la nivelul artiștilor participanți, cât și al societății.

„In CBRE noi ne propunem mereu sa obtinem performante pentru companie, pentru clientii nostri si mai ales pentru Romania, cel mai important client al nostru. Cred ca e momentul sa contribuim si la performantele societatii, ale comunitatii. Festivalul si Concursul Enescu sunt produse culturale de exceptie care ne reprezinta cu succes ca tara, la nivel international si au un impact puternic asupra educării noilor generații și a promovării unor valori autentice. Implicarea noastră arată ce credem că este succesul adevărat: performanță, dedicare, concentrare, disciplină, talent și armonie. Artiștii înscriși în Concursul Enescu din acest an obțin exact în acest fel succesul, iar noi vrem să îi susținem și să-i punem în valoare, nu doar prin aplauze, ci și prin implicarea noastră”, afirmă Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România.

CBRE România recunoaște și încurajează excelența în relațiile cu partenerii, clienții, angajații și comunitatea în care își desfășoară activitatea, la fel cum Concursul Internațional George Enescu recunoaște excelența în domeniul muzical: tineri artiști de peste tot din lume se înscriu în această competiție și caută să își îndeplinească visul de a deveni cei mai buni violonceliști, violoniști, pianiști sau compozitori.

Pentru a marca susținerea pentru tinerii artiști care ajung la succes prin excelență, CBRE România a decis să susțină recitalul extraordinar al pianistului Josu de Solaun, din cadrul Concursul Enescu. Pianistul, un admirator și promotor al lui George Enescu, a fost laureatul ediției 2014 a acestei competiții și revine acum pe scena Ateneului Român în calitate de solist, pe data de 24 septembrie, într-un recital care a fost epuizat.

Între 3 și 25 septembrie, 196 de tineri artiști de pe tot globul vin la București să-și trăiască visul de a deveni mari muzicieni ai lumii, în cadrul ediției 2016 a Concursului Internațional George Enescu. Desfășurat într-un nou concept, Concursul aduce pe aceeași scenă și artiști consacrați – membri ai juriului, laureați din anii anteriori care și-au dezvoltat o carieră internațională, precum și câștigătorii competiției din 2014, care vor susține recitaluri extraordinare. Concursul Enescu 2016 implică publicul prin intemediul unei aplicații inedite, care permite utilizatorilor să-și înscrie propriul vis de viață pe site-ul Concursului și Festivalului. La această ediție, Concursul Enescu aduce, în premieră, și transmisii live în străinătate.

Despre CBRE Group, Inc.

54258553, Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare companie in domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajati (excluzand companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzand filialele) din intreaga lume. CBRE ofera un portofoliu extins de servicii integrate, incluzand consultanta in tranzactii, management de proiecte, administrarea proprietatilor, administrarea investitiilor, evaluare, leasing de proprietati, servicii de consultanta, vanzari de proprietati, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here