CBRE este consultantul de închiriere pentru proiectul Bucur Retail Park din București

0
1221

 

  • Complexul comercial Bucur Retail Park, dezvoltat de compania românească Bucur S.A., va ocupa 28.000 m2 și va fi construit în trei etape;
  • CBRE este consultantul imobiliar al proiectului în care, în prima etapă, se regăsesc nume internaționale importante: Penny Market, Kik, Jysk, DM, Pepco.
  • Odată cu închirierea spațiului din Bucur Retail Park, retailerul german de modă Kik își face intrarea pe piața din capitală.

 

București, 03.12.2018. CBRE, liderul mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, consiliază compania românească Bucur S.A. pentru închirierea spațiilor comerciale din cel mai nou proiect pe care îl dezvoltă: Bucur Retail Park. Situat în București, pe Bulevardul Timișoara nr. 56,
în zona Drumul Taberei – Militari, proiectul beneficiază de o amplasare cu o densitate mare din punct de vedere rezidențial. Bucur Retail Park va ocupa o suprafață totală de 28.000 m2 și va fi dezvoltat în trei faze, dintre care prima este dedicată exclusiv spațiilor de retail și va fi finalizată pe
6 decembrie 2018, când vor fi inaugurați oficial 4.200 m2 de spații comerciale.

 

Complexul comercial Bucur Retail Park se află în sectorul 6, al doilea sector ca mărime din capitală, într-o zonă aflată în plină efervescență imobiliară, atât pe segmentul rezidențial, cât și pe cel de birouri. Proiectul este situat pe una dintre principalele artere ale orașului, care face legătura dintre centru și partea de vest și este foarte aproape atât de stațiile de tramvai și autobuz, cât și de metrou. În prima fază a construcției vor fi livrați 4.200 m2 de spații comerciale ocupate de nume importante din piața românească, printre care menționăm:

  • Penny Market, hypermarket deținut de grupul german Rewe, care ocupă o suprafață de 288 m2 (deschis deja în urmă cu doi ani);
  • Retailerul vestimentar german Kik, care va deschide în cursul anului viitor primul magazin din București, cu o suprafață de 603 m2;
  • Rețeaua de magazine PEPCO, care a închiriat 438 m2 în Bucur Retail Park;
  • JYSK, retailerul danez de mobilă și decorațiuni, care ocupă un spațiu de 1.052 m2;
  • Lanțul german de magazine de cosmetice și bunuri de larg consum, DM Drogerie Markt, care deschide o unitate de 412 m2.

 

Bucur S.A. are în plan ca faza a doua de dezvoltare a proiectului să fie dedicată segmentului agroalimentar, iar cea de-a treia, celui rezidențial. Finalizarea integrală a Bucur Retail Park este prognozată pentru 2022.

 

“Suntem foarte bucuroși pentru rolul pe care îl avem în creșterea unui proiect ce va integra cu succes componenta de retail cu cea rezidențială și care reunește, încă din prima etapă de dezvoltare, jucători extrem de puternici din zona bunurilor de larg consum. Am avut o colaborare excelentă cu reprezentanții Bucur S.A., iar acest lucru și-a pus amprenta pe desfășurarea întregului proces de intermediere a tranzacțiilor de închiriere. Suntem convinși că acest nou proiect va avea un parcurs extrem de bun și va deveni, în scurt timp, un centru comercial de proximitate important. Numele mari care deschid spații în Bucur Retail Park, dezvoltarea continuă a acestei zone și traficul foarte bun pe care îl au centrele comerciale situate aici sunt premise solide pentru succesul proiectului”, a declarat Carmen Ravon, Head of Retail Leasing al CBRE România.

 

“Deschiderea Bucur Retail Park este o reușită majoră, un proiect la care atât noi, cât și colaboratorii noștri muncim de aproape doi ani. Parteneriatul cu CBRE s-a desfășurat în cele mai bune condiții și a fost încununat de aducerea retailerului Kik, o premieră pentru piața din București. Alături de acesta, suntem mândri că în Bucur Retail Park ni s-au alăturat nume precum Penny Market, Jysk, Pepco și DM (Drogerie Markt). Le mulțumesc tuturor colaboratorilor care ne-au fost aproape, încă de la începutul drumului: Banca Intesa Sanpaolo, firma de proiectare și arhitectură ArhiPlus Design și firma de construcții Petcu Construct. Împreuna cu ei, echipa de proiect din cadrul Bucur S.A. a reușit să găsească cele mai bune soluții pentru a duce la bun sfârșit lucrările de renovare a clădirii și transformarea ei într-un spațiu comercial modern. Suntem convinși că și următoarele două faze ale proiectului vor avea rezultate la fel de bune”, a adăugat Ștefan Paraschiv, Director General al Bucur S.A.

 

Complexul Bucur Retail Park este dezvoltat de compania autohtonă Bucur S.A., înființată în 1946 și denumită anterior ICRA București (Întreprinderea de Comerț cu Ridicata pentru Produse Alimentare). Compania are o activitate diversificată, de la comercializarea de produse alimentare și nealimentare, la închirieri de spații comerciale și depozitare, precum și prestarea unui pachet complet de servicii logistice în aceste spații.

 

 

Despre CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBRE), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles este cea mai mare companie de servicii comerciale și investiții în real estate din lume, pe baza veniturilor din 2017. Compania are peste 80.000 de angajați (fără a include afiliații), răspunde nevoilor dezvoltatorilor imobiliari și deservește proprietari și chiriași prin intermediul celor peste 450 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. În România, CBRE oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare, închiriere de proprietăți, consultanță strategică, vânzări de proprietăți, servicii ipotecare și servicii de dezvoltare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here