Cauti apartamente in Bucuresti? Vezi ofertele cu 3 camere de la agentia Regatta

0
1887

Sectorul vanzarilor de apartamente de lux castiga din ce in ce mai mult teren si, pe fondul acestui trend crescator, tot mai multi clienti isi manifesta interesul pentru zonele rezidentiale din Bucuresti. Pentru a descoperi locuinta dumneavoastra de vis, aveti nevoie de profesionalismul si experienta consultantilor agentiei Regatta. Pentru cei care doresc sa-si schimbe complet stilul de viata si isi indreapta atentia catre cartierele mai elegante, compania a pregatit o selectie deosebit de atractiva. Sectiunea apartamentelor cu 3 camere cuprinde peste 100 de proprietati amenajate modeen, in locatii precum Herastrau, Nordului, Arcul de Triumf, Dorobanti sau Pipera. Bineinteles ca din cadrul acestei oferte bogate nu puteau lipsi locuintele stilate din Baneasa (7 propuneri au fost inregistrate la aceasta categorie pe site-ul agentiei) sau apartamentele din zona Iancu Nicolae, apreciate datorita accesului usor catre toate punctle orasului si pentru numeroasele facilitati oferite.

 

Pentru moment, ne vom opri asupra unei locuinte de o eleganta iesita din comun, disponibila la suma de 150000 euro. Alaturi de Regatta, veti descoperi o latura extrem de interesata a capitalei – cartierele elegante si zonele linistite se afla in centru atentiei consultantilor imobiliari ai acestei companii de top. In plus, stilul dumneavoastra de viata va fi unul cu totul nou: vei avea acces la terase si restaurante de lux, scoli selecte, gradinite si parcuri superbe. Iata unul dintre apartamentele prezentate pe pagina web a companiei, alaturi de multe alte locuinte elegante:

Exemplu de apartament de vanzare, cu 3 camere, situat in zona Iancu Nicolae din Bucuresti, cu suprafata de 135mp, promovat pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

Aceasta proprietate din zona Iancu Nicolae este propusa spre vanzare la 150000 euro, iar preturile pot creste in functie de locatia, amenajarile si suprafata apartamentelor disponibile.

 

Daca te afli in cautarea casei tale de vis, viziteaza sectiunea de apartamente cu 3 camere in Bucuresti

In mod sigur, familia dumneavoastra va fi incantata de ambianta speciala a acestor locuinte spatioase si confortabile. In plus, zonele selecte din capitala ofera numeroase avantaje: unele dintre cele mai bune scoli si gradinite, dar si terase, restaurante sau saloane de infrumusetare vor fi la dispozitia viitorilor proprietari. Specialistii Regatta au inclus in sectiunea de apartamente cu 3 camere in Bucuresti diverse oferte foarte interesante, selectate cu profesionalism de catre consultantii imobiliari. Ganditi-va la avantajele de care va veti bucura daca veti opta pentru una dintre variantele oferite de agentia Regatta: camerele spatioase si confortabile, spatiile verzi si amenajarile rafinate de interior vor deveni aspecte obisnuite ale vietii dumneavoastra.

Un alt apartament cu 3 camere, in zona Herastrau - Satul Francez din Bucuresti, 146 mp, de vanzare pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

Pretul acestui apartament spatios din apropierea parcului Herastrau, avand suprafata de 146 mp, ajunge la 350000 euro. Finisajele sunt realizate din materiale speciale, iar locuinta dispune de centrala termica proprie si este amenajata intr-un stil rafinat.

Cine nu si-ar dori, de exemplu, sa aiba o locuinta in Pipera? La aceasta sectiune, 3 propuneri sunt afisate pe site-ul companiei cu privire la vanzarile de apartamente din Bucuresti. Pretul unei frumoase locuinte de 130 mp din aceasta zona depaseste 130000 euro, iar noii proprietari vor beneficia de diverse facilitati: locuri de parcare subterane, centrala de apartamentsi si terase elegante.

Desigur ca sectiunea apartamentelor cu 3 camere nu este singura categorie de locuinte de vanzare promovate online. Prin Regatta, veti descoperi un mare numar de propuneri interesante, referitoare la cartierele centrale, ultracentrale si de nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here