Cât este important web designul site-ului tău. Află care sunt principalele elemente

0
2167

Sursa foto: Pixabay.com

 

 

Ce impact are publicul față de afacerea ta?

 

Când publicul tău îți vizitează site-ul web, acesta le oferă prima impresie despre afacerea ta. Ei  vor judeca afacerea în câteva secunde. În aceste câteva secunde, îți dorești sa creezi un impact pozitiv asupra publicului.

 

Dacă site-ul tău web pare neatrăgător sau depășit, publicul tău va avea imediat o impresie negativă despre afacerea ta. Nu vor găsi site-ul tău atrăgător, ceea ce îi descurajează. Vei pierde clienții potențiali, deoarece vor părăsi pagina pentru pagina unui concurent care arată mai bine.

 

Web design-ul este important, deoarece influențează modul în care publicul va percepe marca. Impresia pe care o face asupra ta le poate face fie să rămână pe pagina ta și să afle despre afacerea ta, fie să părăsească pagina și să apeleze la un concurent.

 

Citește și: Cine a inventat internetul?

 

Durata de atenție a vizitatorilor este scurtă. Dacă dorești să le să le păstrezi atenția trebuie să acceseze rapid informațiile. O navigație proiectată corespunzător îi va ajuta să ajungă la informațiile de care au nevoie.

 

Pentru a obține aceste performanțe cu website-ul tău cel mai bine apelezi la o agenție web design. Ei te vor ajută să îți păstrezi clienții potențiali pe pagină.

 

Un motiv pentru care designul web este important este faptul că creează coerență pe întregul site web. Coerența va ajuta publicul să construiască recunoașterea mărcii și îi va menține angajați pe pagina ta mai mult timp.

 

Ghidul de stil este baza pentru modul în care doriți să arate site-ul web. Tu decizi culoarea, formatul, tipografia și multe altele, pentru fiecare pagină de pe site. Acest lucru asigură că de fiecare dată când cineva adaugă un element pe site-ul tău, acesta este în concordanță cu alte pagini.

 

Companiile integrează rapid elemente vizuale, deoarece contribuie la îmbunătățirea implicării pe un site web. De fapt, clienții au de 10 ori mai multe șanse să interacționeze cu un videoclip decât textul.

 

Dacă doriți să aveți succes, trebuie să creați un echilibru între imagini și text.

 

După ce aveți clienți potențiali pe site, doriți să îi îndrumați spre conversie. Un element cheie al acestui lucru este butonul de îndemn (CTA). Importanța designului web este evidentă atunci când încercați să vă determinați publicul să acționeze.

 

Un buton CTA bine conceput va determina publicul să treacă la pasul următor. Aceste butoane se încadrează în design, dar se evidențiază pe pagină. Ochii publicului se îndreaptă imediat către aceste butoane. Prin integrarea butoanelor CTA în designul site-ului web, veți contribui la obținerea unor rezultate mai bune pe pagină.

 

Proiectarea site-ului dvs. web joacă un rol vital în succesul campaniei dvs. de marketing online. Dacă doriți să obțineți cele mai bune rezultate pentru afacere, trebuie să investiți în proiectarea unui site web cu ajutorul unei agenții web design.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here