Cat cheltuie romanii pentru o masa in oras

0
859

Clientii Gusto Dominium, unul dintre lanturile de resturante de origine poloneza prezente pe piata locala, cheltuie la o singura iesire in oras circa 60 de lei, in timp ce in cazul unei comenzi cu livrate la domiciliu comanda ajunge la circa 45 de lei, anunta Mediafax.

„in ultimul an, clientii restaurantelor Gusto Dominium au platit, in medie, 60 de lei pentru o masa in oras, iar cele mai comandate produse au fost pizza Dominium, ce contine un numar mare de ingrediente, pastele, puiul Alfredo si salata Toscana. Cand vine vorba de bauturi insa, cele garbogazoase sunt cele mai vandute”, a declarat Lukasz Kuzniar, director de dezvoltare al Gusto Dominium Romania, citat intr-un comunicat.

in cazul comenzilor livrate la domiciliu, suma alocata este, in medie, de 45 de lei, diferenta comparativ cu nota de plata din restaurante fiind determinata de faptul ca, de cele mai multe ori, clientii nu opteaza si pentru bauturi, ci doar pentru preparate de bucatarie

si deserturile sunt printre preparatele preferate de clienti. Astfel, la o iesire in oras clientii comanda marchiza, mousse de ciocolata si cheesecake.

„Pentru anul in curs ne asteaptam ca nota medie in restaurantele noastre, dar si in ceea ce priveste comenzile, sa se majoreze cu circa 10 – 15%”, a completat Lukasz Kuzniar.

Gusto Dominium are sapte restaurante pe plan local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here