CASA DE AVOCATURA WOLF THEISS ARE UN NOU PARTENER PE CONCURENTA SI AJUTOR DE STAT

0
766
acord-parteneriat

Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG SCA l-a recrutat in 2016 pe Adrian Ster, ca avocat Partener.

Anul acesta, biroul local al firmei austriece Wolf Theiss isi propune dezvoltarea practicii de concurenta si ajutor de stat prin completarea echipei de Parteneri cu Adrian Ster.

Adrian a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca in 2003, iar in 2005 a finalizat cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nottingham, Marea Britanie. In 2006 a obtinut diploma de Master in Drept European de la University College London.

Adrian Ster are o experienta de peste 10 ani in domeniul juridic, fiind recunoscut ca un specialist in domeniul concurentei si ajutorului de stat.

De-a lungul carierei sale, a acordat asistenta juridica unora din cei mai importanti jucatori de pe piata locala, din domenii precum telecomunicatii, electrocasnice, retail, FMCG si in sectoarele bancar, farmaceutic, energetic, auto si media. Printre clientii asistati de acesta se numara Roche Romania, Eli Lilly, Servier, GDF Suez, ENEL Romania, Sig Sauer, Electrolux, grupul Intact, BV McCann Erickson, Discovery Europe, Opel Southeast Europe, Unilever Romania etc.

5D 8818
Adrian Ster, avocat Partener al casei de avocatura Wolf Theiss si coordonatorul Departamentului de Concurenta si Ajutor de Stat
„Sunt entuziasmat sa ma alatur unei societati de avocati de anvergura Wolf Theiss si unei echipe de profesionisti de exceptie cu o expertiza deosebita, ce s-a consacrat deja drept un reper al serviciilor juridice de calitate in Europa Centrala si de Sud-Est. Sunt nerabdator sa contribui in mod activ la consolidarea departamentului de concurenta si ajutor de stat al Wolf Theiss, folosindu-mi intreaga experienta profesionala pentru ca, alaturi de colegii mei din Romania si din regiune, sa il transformam intr-una din primele alegeri pentru servicii de asistenta juridica in acest domeniu si sn ariile conexe.”, a declarat Adrian Ster, avocat Partener al casei de avocatura Wolf Theiss si coordonatorul Departamentului de Concurenta si Ajutor de Stat.

Bryan Jardine, avocat Coordonator al biroului Wolf Theiss din Bucuresti, a declarat „Suntem incantati sa il avem pe Adrian ster in echipa Wolf Theiss, in calitate de coordonator al practicii de concurenta a biroului din Romania. Alaturarea lui Adrian face parte din obiectivul firmei de a dezvolta un grup de practica pe dreptul concurentei care sa fie recunoscut regional ca fiind de varf, consolidandu-ne in acelasi timp angajamentul si credinta continua in puterea si dinamismul pietei juridice romanesti.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here