Carrefour va deschide al 25-lea hipermarket din Romania, in Galati

0
1416

Carrefour Romania anunta lansarea viitoare a unui nou hipermarket, in incinta centrului comercial Shopping City Galati, dezvoltat de NEPI , pe bulevardul George Cosbuc nr. 251, Galati.

In cursul lunii iunie 2013, cele doua companii au agreat termenii comerciali privind prezenta unui hipermarket Carrefour in suprafata totala de 9.600 mp in cel mai nou centru comercial al orasului Galati, a carui inaugurare este prevazuta de catre dezvoltator pentru trimestrul IV 2013.

Shopping City Galati va fi ridicat respectand exigentele dezvoltarii durabile, pe un teren in suprafata de aproximativ 12 hectare si va include, pe langa hipermarket-ul Carrefour, si un ,,shopping mall’’ de aproximativ 20.000 mp cu retaileri nationali si internationali, precum si o zona de divertisment si un food court. Clientii noului centru comercial vor avea la dispozitie peste 1.400 locuri de parcare gratuite, cu acces din bulevardele adiacente.

”Prin prezenta hipermarket-ului Carrefour in Galati – retailerul alimentar preferat al romanilor – dorim sa venim mai aproape de clientii nostri prin anticiparea dorintelor acestora, oferindu-le produse la preturi imbatabile, pentru o calitate mai buna a vietii in fiecare zi. Centrul comercial Galati Shopping City, dezvoltat de NEPI in stransa colaborare cu Carrefour Romania, va ajuta la dezvoltarea economica a zonei orasului Galati, prin crearea unui numar considerabil de locuri de munca. Ne bucuram sa continuam in acest fel parteneriatul inceput cu NEPI in anul 2011, prin redezvoltarea centrului comercial Ploiesti Shopping City.”, a declarat Anca Damour, directorul Carrefour Property Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here