CarmOlimp Brasov vrea sa ajunga la 65 de magazine proprii pana la sfarsitul anului

0
848

Compania CarmOlimp Brasov vrea sa ajunga pana la sfarsitul anului la 65 de magazine proprii, prin deschiderea a inca 15 unitati in urmatoarele trei luni. CarmOlimp Brasov va avea la finele lui 2010 una dintre cele mai mari retele de magazine proprii din tara.
Sapte dintre cele 15 magazine vor fi deschise in Capitala in zone precum Floreasca,

Moghioros, Uverturii, Iuliu Maniu si Gorjului. Investitia pentru deschiderea celor 15 magazine este estimata la peste 400.000 de euro.
“Dispunem de una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din Romania, situata in centrul tarii, fapt care ne confera un mare avantaj in aprovizionarea magazinelor in cele mai bune conditii. Aici contribuie desigur si capacitatea de productie de care dispunem, care este printre cele mai mari din tara. In aceste conditii, o noua investitie a fost iminenta”, a declarat Valentin soneriu director executiv al companiei.
Compania produce peste 120 de tone de carne pe zi si detine, deasemenea, un abator cu o sectie de transare care are o capacitate de peste 80 de tone/zi.
In prezent, CarmOlimp opereaza un numar de 50 magazine proprii si peste 60 de unitati in sistem franciza. Magazinele CarmOlimp comercializeaza carne proaspata din porc, pui, vita, dar si o gama larga de mezeluri si lactate, produse procesate din materie prima obtinuta in fermele proprii.
“Livrarea marfii se face prin intermediul unui sistem logistic modern si eficient, urmarind ca durata intre momentul de transare a carnii si expunerea acesteia in magazine sa nu depaseasca 18 ore, oriunde in tara, in prezent avand o medie de aproximativ 6 ore”, a mai precizat Soneriu.
Pornita in 1993 ca o afacere de familie, CarmOlimp reuseste sa controleze intregul flux “ de la furca la furculita”, avand in dotare atat terenurile agricole, fermele si fabricile de procesare, cat si lantul de distributie al produselor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here