Carmira Business se angajează să susțină două ONG-uri cu 50% din profit

0
766

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

  • Carmira Business a încheiat parteneriate cu Asociația Pro Vita și Asociația Neamunit;
  • Proprietarii Carmira Business au făcut primele donații cu aport privat la începutul acestui an.

 

Târgoviște, 05.08.2022. Carmangeria Carmira Business a încheiat protocoale de colaborare cu Asociația Neamunit și Asociația Pro Vita. Colaborarea cu aceste asociații va fi extinsă pe măsură ce compania se va dezvolta și va începe să aibă profit, urmând ca 50% din acesta să fie donat celor două organizații dar și altora cu care se vor încheia astfel de parteneriate în viitor. Ca o promisiune de bună credință, acționarii companiei au adus aport privat și au făcut deja primele donații în produse către aceste două asociații în cursul anului 2022.

 

”Ne propunem să oferim produse auxiliare, cum ar fi oase garf, în mod gratuit către aziluri de bătrâni, adăposturi de noapte, orfelinate și orice alte ONG-uri care au în activitățile lor oferirea de alimente persoanelor din grupurile defavorizate. În plus, estimăm că unitatea noastră va avea un impact pozitiv în ce privește securitatea alimentară în județul Dâmbovița prin stimularea producției locale, în contextul crizei alimentare care se previzionează”, spune Dan Cîrstea, fondator Carmira Business.

Asociația Pro Vita este cea mai activă organizație non-profit din regiune, având ca scop principal promovarea vieții umane, a familiei și a vocației parentale, fără niciun fel de discriminare. Viața umană, familia, educația și credința sunt pilonii pe care își bazează activitatea desfășurată la Valea Plopului.

Asociația NeamUnit s-a format în urmă cu peste șapte ani, în jurul unor valori precum dragostea de țară, credința și respectul față de jertfa înaintașilor. Prin cea mai cunoscută campanie desfășurată de asociație, “Neam unit pentru ei”, aceștia oferă sprijin și hrană celor care nu și le pot procura singuri.

”Ambele organizații au un impact pozitiv de amploare în regiunile în care activează, astfel că am considerat oportun să oferim suportul nostru, chiar înainte de a ne dezvolta suficient încât să putem dona un procent din profit. Este important pentru noi să susținem financiar activitățile acestor ONG-uri din zona social-filantropică și să donăm produse auxiliare către azile, orfelinate sau adăposturi. Este modul nostru de a răsplăti societatea din care facem parte”, spune Dan Cîrstea.

 

#

 

Despre Carmira Business

 

Carmira este o carmangerie 100% românească, înființată cu scopul de a promova hrana curată și sănătoasă în rândul populației, prin furnizarea de carne și produse din carne fără aditivi, conservanți și coloranți. Pe lângă furnizarea de alimente curate, carmangeria este o intreprindere socială care își propune să abordeze mai multe probleme cu care se confruntă județul din care face parte, cum ar fi șomajul și poluarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here