Care sunt solutiile financiare avantajoase pentru business-urile mici

0
1819

Oricine stie ca nu este deloc usor sa dezvolti un business, iar drumul catre succes poate fi plin de o multime de obstacole. Poate cel mai mare impediment este reprezentat de finantare intrucat optiunile traditionale sunt destul de limitate. In schimb, exista solutii de creditare pentru firme si persoane juridice care sa fie adaptate la nevoile actuale ale tuturor antreprenorilor moderni.

Factoring

Factoringul este o solutie financiara ideala pentru cei care au de incasat facturi la termen de pana la 120 de zile pentru ca pot exista o multime de cazuri in care sa fie nevoie de incasarea mai rapida, poate pentru a putea onora alte comenzi, fie pentru plata furnizorilor, a salariatilor, taxelor si nu numai. Totul poate fi mult mai simplu, fiind de ajuns de chiar si numai cateva ore pentru a scapa de grija termenelor de plata pe care le impun clientii.

Scontare

Exista si multe cazuri in care produsele sau serviciile oferite sunt platite cu instrumente de plata precum CEC sau bilete la ordin, iar prin intermediul serviciul de scontare acestea pot fi transformate in cash in decurs de numai cateva ore, simplu, rapid, fara batai de cap.

Microcredite

Si microcreditele reprezinta o modalitate foarte buna prin care se poate finanta un business, iar la Omnicredit conditiile impuse sunt foarte avantajoase si putin stricte in comparatie cu cele ale institutiilor traditionale. Poti sa iti dezvolti business-ul in cele mai bune conditii si ai numai de castigat cu sprijinul Omnicredit.

Alternativa Omnicredit

Exista mai multe solutii de finantare pentru business-uri mici si mijlocii, insa cele oferite de institutiile financiare traditionale nu se compara cu cele disponibile la Omnicredit. Aceasta este prima platforma fintech de microfinantare din tara noastra care isi deruleaza activitatea exclusiv online si vine in sprijinul tuturor antreprenorilor moderni. Solutiile sunt adaptate la obiceiurile de consum actuale, iar toata lumea are de castigat. Conditiile impuse sunt mult mai putin stricte ca cele pe care le intalnim la alte institutii de specialitate, motiv pentru care multe business-uri pot prinde viata cu ajutorul financiar disponibil aici.

Mai usor online

Cu siguranta, unul dintre cele mai mari avantaje este reprezentat de faptul ca intregul proces se deruleaza exclusiv online, iar oricine are sansa de a face mari economii de timp. Se evita drumurile inutile, cozile lungi, dar si birocratia, cea care pune bete in roate de multe ori si taie din entuziasmul tinerilor afaceristi.

Usor de facut cont

Sa iti faci un cont pe platforma Omnicredit nu dureaza mai mult de 30 de secunde, iar de aici se deschid usile catre toate produsele financiare disponibile. Se alege cea mai buna optiune in functie de preferinte si se incarca documentele solicitate, urmand ca cererea sa fie analizata in decurs de o ora. Dupa aprobare, suma solicitata se vireaza direct in cont in cel mult 8 ore.

Alaturi de cei mai buni

Cu siguranta, este mult mai usor pentru orice antreprenor sa ajunga in top cu business-ul sau atunci cand beneficiaza de sprijinul unor oameni cu experienta vasta in domeniul afacerilor. Echipa Omnicredit lucreaza de peste 15 acest domeniu, astfel ca pentru ei nu exista situatii care sa fie mult prea complexe incat sa nu isi gaseasca solutia. Totodata, orice antreprenor are ocazia de a dobandi cunostinte care sa fie utile atunci cand isi deruleaza activitatea.

Pentru nenumarate business-uri

Toate produsele financiare disponibile aici sunt ideale pentru mai multe business-uri, de la firme de IT, de marketing, agentii imobiliare, saloane de infrumusetare, sali de fitness, magazine online cu articole vestimentare de dama si nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here