CAMEX la Brasov

0
748

Primii 10 ani CAMEX au promovat la Brasov excelenta si profesionalismul in domeniile reprezentative ale industriei constructiilor. in cei 10 ani de traditie in centrul tarii, CAMEX Brasov s-a bucurat de prezenta a  peste 1.000 de companii expozante, printre care s-au numarat toti liderii industriei constructiilor din Romania, din anul 2001 pana in prezent.

Peste 61.000 de brasoveni au vizitat expozitia de-a lungul celor 10 ani, luand in permanenta contact cu noutatile din domeniul constructiilor.

Cea de-a X-a editie CAMEX, aniversara, se va desfasura in perioada 25 – 28 Mai 2011, la noul Centru Expozitional Brasov Business Park. Martor al evolutiei pietei de-a lungul celor 10 ani, CAMEX Brasov  va continua si in 2011 sa fie un barometru al industriei constructiilor din Romania,  pentru care a oferit de fiecare data un puls corect.

CAMEX sarbatoreste anul acesta 10 ani alaturi de brasoveni.  Este un bun prilej de a multumi tuturor partenerilor de eveniment, sustinatori activi si de incredere ai Expozitiei CAMEX. Multumim, de asemenea, partenerilor institutionali si partenerilor media, care au promovat de-a lungul timpului expozitiile CAMEX si au reflectat cu profesionalism fiecare eveniment.

CAMEX Brasov va  reuni, intre 25 si 28 mai,  companii importante, constructori, arhitecti si urbanisti, in cadrul a doua evenimente de referinta: Expozitia CAMEX si Forumul Regional in Constructii Construct Week Brasov 2011.
Invitati speciali ai evenimentelor CAMEX de la Brasov sunt: Urb. Pietro ELISEI, Italia – Invitat al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, Arh. Tiberiu FLORESCU, Decanul Facultatii de Urbanism din Bucuresti – Invitat al Registrului Urbanistilor din Romania, Arh. Johannes BERTLEFF, Vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Arh. Rudolf GRAEF, Vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania si Arh. Nicolae tARIC, Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, Filiala Brasov – Covasna – Harghita.
Expozitia CAMEX Brasov 2011 este completata de un forum de specialitate la care sunt asteptati peste 120 de participanti, constructori, arhitecti si urbanisti
din centrul tarii, reprezentanti ai mediului universitar si ai administratiei publice.
Construct Week Brasov 2011 se desfasoara pe 26 mai si este axat pe trei domenii importante, in contextul dezvoltarii regionale durabile: constructii, arhitectura si urbanism.
Vor conferentia 17 speakeri, in 11 prezentari de specialitate si 6 prezentari de companii, in cadrul evenimentului care va fi moderat de arhitectul Nicolae tARIC.

Tematica forumului cuprinde subiecte de actualitate precum: Concursurile de Arhitectura si Urbanism versus Licitatiile publice; Solutii pentru aplicatii din sticla; Sisteme de Izolatie acustica ridicata; Solutii moderne pentru reabilitarea cladirilor vechi si cu risc seismic; Noi cerinte legislative si Solutii pentru Acoperisurile mansardate; “Biblioteca de imagini oblice” – un produs revolutionar; Solutii inteligente pentru depozitare si arhivare s.a.

Vor fi de asemenea prezentate studii de caz, unul dintre acestea, “Licitatiile de achizitii publice in organizarea Administratiei Brasov” fiind prezentat de Arh. Tudor Sfarghiu. Un  alt  studiu de caz este “Reamenajarea Parcului Livada Postei, Brasov”, care are la baza un concurs de idei, sustinut de Arh. Razvan Dracea, membru in juriul concursului, Ordinul Arhitectilor din Romania, Filiala Brasov-Covasna – Harghita. Programul complet al Forumului Regional in Constructii Construct Week Brasov si lista invitatilor pot fi consultate pe www.constructweek-brasov.ro.

Partenerul Oficial Construct Week Brasov 2011: Saint-Gobain Romania. Parteneri: Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, Adeplast, Dexion si Blom. Partenerii institutionali ai evenimentelor CAMEX Brasov 2011 sunt: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului,  Ordinul Arhitectilor din Romania si Registrul Urbanistilor din Romania.

impreuna cu partenerii de eveniment, compania ABplus Events va invita la editia aniversara CAMEX Brasov 2011. Programul de vizitare al expozitiei este de miercuri pana sambata intre orele 10:00 – 18:00. Mai multe detalii despre eveniment puteti afla pe www.camex.ro.

Compania ABplus Events a fost infiintata in anul 1997, fiind de 14 ani lider in organizarea de targuri si expozitii in constructii la nivel national. in 2011, ABplus Events isi continua misiunea de a oferi informatii, inspiratie si acces la piata prin expozitii, evenimente, publicatii si data business in constructii. Printre brandurile dezvoltate in timp de ABplus Events se numara CAMEX, Seara de Excelenta, Construct Week, RIFF, GIS, INGLASS, EFIMARK, EFICALL sau ConstructionNews.ro si DecoNews.ro.

Florentina COJOCARU
PR Executive
0374/326.060
[email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here