Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a găzduit Reuniunea experților și Secretariatelor Părților în cadrul Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economică între România și Republica Kazahstan

0
597

La 15 februarie a.c., în două dintre sălile Centrului de Conferințe ale Palatului  CCIB s-a desfășurat Reuniunea experților și Secretariatelor din cadrul celei de a 17-a Sesiuni a Comisiei mixte interguvernamentale de cooperare economică între Romănia și Republica Kazahstan (Comisia Mixtă), în organizarea Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE).

Delegațiile celor două Părți au fost conduse de: dna. Olguța Marian, director general, Departamentul de Comerț Exterior (DCE) din cadrul ARICE și dl. Talgat Karashev, director, Departamentul Cooperare Internațională, Ministerul Energiei din Republica Kazahstan.

Au participat, din partea română, directori, consilieri, experți din ARICE, MAE, Ministerul Energiei, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Ministerul Transporturilor, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Ministerul Culturii și Ministerul Educației, iar din partea kazahă parteneri din ministerele și instituțiile guvernamentale similare, precum și diplomați din Ambasada acestei țări în România.

În finalul întâlnirii, conducătorii celor două delegații au parafat Proiectul Protocolului celei de a 17-a sesiuni a Comisiei mixte, convenit la reuniunea experților și care va fi supus aprobării Ședinței plenare, la nivel de demnitari, urmând a fi semnat de cei doi copreședinți în Comisia mixtă de cooperare economică, dl. Sebastian-Ioan Burduja, ministrul energiei și omologul său din Republica Kazahstan, dl. Almassadam Satkaliyev.

 

Biroul de Presă al CCIB

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here