Calendarul evenimentelor imobiliare ale anului 2023!

0
784

 

Cele mai așteptate evenimente imobiliare din acest an se vor desfășura în București în perioadele 19-21 Mai și respectiv 22-24 Septembrie la Palatul Parlamentului.

 

Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă cadrul ideal în care companiile ce activează în domeniul imobiliar își pot îndeplini minim 7 obiective de business: brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact, demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat. În plus, expozanții TNI beneficiază de campanii de promovare pe canalele media ale evenimentului, chiar înainte de desfășurarea evenimentului și lobby pentru acordarea de interviuri jurnaliștilor ce deja și-au anunțat prezența în cadrul târgului.

„La ediția Târgului Național Imobiliar ce va avea loc în perioada 19-21 Mai 2023 participă dezvoltatori și agenții imobiliare de top din România, instituții financiar-bancare, companii din străinătate, iar evenimentul TNI se bucură de încrederea și sprijinul celei mai importante asociații imobiliare din Statele Unite ale Americii, National Association of Realtors NAR. Interesul din partea companiilor ce activează în domeniul imobiliar și al presei de specialitate este foarte ridicat, iar evenimentul facilitează conectarea „în persoană” dintre liderii din industria imobiliară și persoanele interesate de achiziții imobiliare pe termen scurt și mediu!,”  declară Adrian BERCEA- Event Manager Târgul Național Imobiliar.

 

Pentru a fi la curent cu toate știrile, noutățile și oportunitățile imobiliare vă invităm să descărcați GRATUIT aplicația de mobil TNI, ce este disponibilă atât pentru Android și IOS, iar dacă sunteți direct implicat în piața imobiliară, contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la evenimentele din 2023!

 

TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, având deja o tradiție de 19 ani în acest segment.

Mai multe informatii : www.targulnationalimobiliar.ro

 

 

 

Partener Internațional: National Association of REALTORS® (NAR)

Parteneri: OBA Different by Luxury, Co-Genergya,  EnVogue Residence, Exigent Unique Properties, Imobiliare.ro

Eveniment realizat cu sprijinul: Imopedia.ro

Powered by: Storia

Parteneri Media: Titirez.ro; Misiunea Casa; Real Estate Magazin; Casa și grădina; Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; etc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here