Caffé Ritazza România lansează Kranzzuccino – un amestec crocant de cafea, nuci coapte și foițe de caramel în ediție limitată

0
2216

Caffé Ritazza România lansează Kranzzuccino – un amestec crocant de cafea, nuci coapte și foițe de caramel. Noua cafea va fi prima din Colecția de Cafea Ritazza, o colecție care va aduce periodic câte o rețetă obișnuită într-o formă specială. Kranzzuccino este prezentată într-o ediție limitată și va putea fi găsită doar până la finalul lunii martie.

Ritazza a dat capucino-ului vienez, realizat cu espresso intens, o abordare nouă. Nota distinctivă a noii băuturi este dată de miezul de nucă prăjit în fiecare zi în cuptor, fără alte adăugiri, și presărat peste frișcă, dar și de foițele de caramel crocant care completează băutura, pentru o aromă echilibrată, dulce-amăruie.

Ne place foarte mult blendul nostru de cafea. Este foarte potrivit pentru o gamă largă de băuturi care pot fi savurate în cele mai diverse momente. Din când în când, ne jucăm cu versatilitatea aceasta și rezultatele sunt delicioase. În februarie am lansat Kranzzuccino, o cafea fină, elegantă, ideală pentru a fi savurată atât în locațiile noastre, cât și în varianta to go. Ne-am propus ca periodic să mai adaugăm un sortiment colecției noastre, o colecție care aduce în locațiile nostre cafea pentru ocazii speciale, dar și băuturi bazate pe preferințele de zi cu zi ale clienților noștri”, explică Oana Aron, managing partner Caffé Ritazza România.

Kranzzuccino este disponibil în cele două cafenele Ritazza din Plaza și Mall Vitan, în două dimensiuni, de 300 și 400 ml, la prețul de 14 respectiv 16 lei.

În luna dragostei, Iubește pe Îndelete cu Ritazza

În februarie și martie, pe lângă băutura nou lansată, Ritazza vine și cu o promoție pentru toți iubitorii de cafea: orice cafea la preț de cafea mică!

Și în februarie, și în martie, dragostea e mare decât de obicei, așa că e nevoie și de o cafea pe măsură. Nu poți face față atâtor provocări fără o doză bună de energie. De asemenea, în perioada următoare am pregătit o mulțime de astfel de surprize pentru iubitorii de cafea”, explică Cristian Aron, managing partner Caffé Ritazza România.

Despre Caffé Ritazza România

Povestea Caffé Ritazza a luat naștere în 1995, inspirată fiind de cafenelele din nordul Italiei. Astăzi, Ritazza este deja prezentă cu peste 120 de unități în 23 de țări. În România, Caffé Ritazza este o franciză de cafenele nouă pe piață și a deschis prima locație în luna mai, în Plaza România, urmată în aceeași lună, de o a doua cafenea, deschisă în Mall Vitan.

Concepută ca un loc de întâlnire pentru cei care își doresc să bea o cafea bună, Ritazza oferă clienților cafea realizată cu talentul și priceperea celor mai buni Barista, trainuiți în Anglia. De asemenea, pe lângă produsele pe bază de cafea, pune la dispoziție și mâncare proaspătă, sandwich-uri, dulciuri, iaurturi și smoothie-uri în diverse combinații.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook:

https://www.facebook.com/cafferitazzaromania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here