Business Lease România deschide la Cluj Napoca primul său centru regional cu o investiție de peste 70.000 de euro

0
1225
  • Începând cu luna mai, Business Lease România îşi dezvoltă operaţiunile şi deschide centrul regional din Cluj

  • După mărirea capitalului social cu 9 milioane de lei, firma olandeză face o investiție directă de peste 70.000 de euro, odată cu deschiderea centrului clujean

Business Lease Group, companie olandeză specializată în furnizarea de soluţii complete de mobilitate oferite companiilor din zona Centrală și de Est a Europei, deschide un nou centru operațional în Cluj. Aceasta extindere are drept obiectiv consolidarea operațiunilor regionale existente și dezvoltarea unora noi, în linie cu promisiunea de brand: mai aproape de clienți și de nevoile lor.

Valoarea investiției făcută de către Business Lease România pentru deschiderea noului sediu din Cluj Napoca este estimată la peste 70.000 euro, iar echipa este formată din specialiști cu experiență vastă în consiliere și servicii de leasing operațional și management de flotă. Mai mult, viitorii clienți vor beneficia de cele mai bune oferte personalizate și adaptate nevoilor lor.

Pentru Business Lease Group piața din România are potențial, iar acest lucru a fost confirmat prin decizia de majorare a capitalului social cu alte 9 milioane de lei, la un total de 10,5 milioane lei. Primul plan major susținut de această infuzie este deschiderea noului sediu din Cluj-Napoca. Astfel, Clujul devine primul sediu regional al Business Lease România, alături de cel central, din Bucureşti. Prin deschiderea acestui sediu urmărim consolidarea poziției pe piața de profil şi poziționarea ca partener strategic de mobilitate pentru firmele care intră pe piaţa locală, prin aportul nostru de know-how în mobilitate. Avem încredere că va fi un proiect de succes astfel încât în următorii ani să continuăm deschiderea altor sedii în orașe importante din România” , a declarat Philip Aarsman, Managing Director al Business Lease România.

Localizat într-o zonă centrală, noul birou Business Lease va oferi companiilor din Cluj și din regiune servicii complexe de mobilitate axate pe optimizarea Costului Total al Mobilității (Total Cost of Mobility) și Costului Total al Deținerii (Total Cost of Ownership). Aceste modele de calcul folosite de companie oferă o perspectivă reală asupra variantei potrivite de utilizare a mașinilor, în functie de tipul de companie care le utilizează și a impactului financiar pe parcursul întregului ciclu de utilizare a unui mijloc de transport.

Ca grad de utilizare, leasingul operațional este un produs relativ nou pe piața din România, iar principala noastră preocupare va fi să demonstrăm oamenilor de afaceri avantajele de a avea alături un partener care poate oferi soluții complete de mobilitate, în baza unei experiențe de peste 100 de ani a grupului din care Business Lease România face parte”, a declarat Mihai Oniga, Branch Manager

Deschiderea oficială a noului sediu se va face de-a lungul evenimentului Zilele Olandeze (4 -7 mai 2017) în cadrul căruia Business Lease este partener strategic și furnizor de mobilitate.

Mai multe informații despre programul complet al evenimentului, găsiți aici

http://dutchcentre.ro/2017/04/19/zilele-olandeze-la-cluj-dutch-days-in-cluj/

Sediul sucursalei din Cluj se află în clădirea The Office, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr 77, Corp B, Parter.

Despre Business Lease Group

Business Lease Group este un expert în furnizarea de soluţii complete de Mobilitate, precum Leasingul Operaţional și Fleet managementul, atât pentru companii mari, cât și pentru companii mici și mijlocii. În plus, compania oferă importatorilor și dealerilor de autovehicule soluţii personalizate în domeniile de leasing captiv, finanţarea stocurilor dealerilor și alte produse și servicii de finanţare.

Business Lease Group are sediul central în Olanda și numeroase sucursale regionale în Europa Centrală și de Est. Grupul este un jucător important în Polonia, Slovacia, Cehia, România și Ungaria. Compania închiriază toate mărcile și modelele auto la preţ competitiv (TCO) și este cunoscută pentru furnizarea de servicii excelente. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 43.000 de contracte. Atenţia acordată clienţilor și calitatea serviciilor reprezintă priorităţile companiei Business Lease, care consideră că în domeniul mobilității, oamenii sunt cei care fac diferența, mașinile fiind același. Pentru mai multe informaţii: www.businesslease.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here