Business Club Conferences – eveniment de business pentru studenti

0
844

Comunitatea Business Club, din cadrul organizatiei studentesti Voluntari pentru Idei si Proiecte, organizeaza anul acesta cea de a V-a editie a evenimentului Business Club Conferences in perioada 27-29 aprilie in Bucuresti, in incinta hotelului Capital Plaza si in 5, respectiv 7 mai in Cluj si Iasi.

in cadrul evenimentului, tinerii aspiranti la o cariera in antreprenoriat vor avea oportunitatea de a intra in contact direct cu personalitati de pe scena romaneasca si internationala de afaceri.

Prin tematica si activitatile din cadrul sau, evenimentul ia forma unui mediu de invatare nonformala adresat tinerilor cu inclinatii antreprenoriale, dar si celor care doresc sa ocupe o pozitie inalta in ierarhia unei companii. Astfel, proiectul ofera studentilor o viziune completa asupra demararii si implicatiilor gestionarii unui business. Invitati precum Kostas Loukas (Manager General la Microsoft Romania), Camelia Șucu (proprietar Class Living), Florentin Banu (fondator BanuInvest), Dragos Anastasiu (Presedinte Eurolines Group), dar si Felix Patrascanu (Cofondator FAN Courier), vor avea ocazia de a inspira si motiva tinerii prin intermediul:

Conferintelor – vor fi impartasite experiente profesionale, modalitati de a depasi provocari in afaceri, dar si sfaturi utile pentru a conduce o afacere
Meselor rotunde – vor avea loc dezbateri si vor fi abordate in detaliu subiecte de interes pentru viitorii antreprenori
Workshop-urilor – se vor desfasura prin intermediul unor activitati practice menite sa ajute participantii sa aprofundeze notiuni teoretice din domeniul antreprenoriatului

Tematica zilelor este aleasa astfel incat sa cuprinda o sfera larga de subiecte de interes:
– Bucuresti: Day 1 – Entrepreneurial Culture
Day 2 – From Idea to Successful Start-up
Day 3 – International Business Day

-Cluj – Next Generation Entrepreneurship
-Iasi – Becoming Agents of Change.

Inscrierile pentru participarea la Business Club Conferences se fac pe site-ul bcconferences.ro pana la data de 26 aprilie. Participarea la eveniment este gratuita.

Persoana de contact: Cosmin Bicsabi (mail: [email protected] ; telefon: 0752010141)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here