Bursa Binelui a strâns în primele 5 luni ale anului 6.000 de donații, în valoare de peste 100.000 de euro

0
1515

București, 28 mai 2020 BursaBinelui.ro, platforma de fundraising inițiată de Banca Comercială Română în parteneriat cu Euplătesc.ro, și-a întrecut propriul record și a strâns de la începutul anului și până în prezent 6.000 de donații. Suma totală a acestora este de peste 100.000 de euro.

Doar în luna martie, platforma a strâns 2.020 de donații ce însumează peste 200.000 de lei, de 4 ori mai mult decât în luna ianuarie. Donațiile au sprijinit 26 de ONG-uri, precum și 5 proiecte care au dezvoltat soluții pentru lupta împotriva pandemiei de COVID-19: Fondul de Urgență pentru Spitale, Oameni pentru Pitești COVID-19, Protejăm MEDICII și asistentele medicale de COVID-19, Reclădim Speranța-COVID-19, Ajută-i pe cei 550 să treacă cu bine și peste carantină.

,,Suntem mândri că am reușit să strângem atât de multe donații într-un timp așa de scurt și ne bucurăm că putem fi alături de ONG-urile care au fost atât de încercate în această perioadă de impas economic. Dar nu trebuie să ne oprim aici. Ne continuăm misiunea, mobilizăm în continuare resurse și investim în cei care ajută comunitatea, pentru că doar așa putem să contribuim la un viitor mai bun pentru România”, spune Nicoleta Deliu, Head of Communication & CSR BCR.

Donațiile continuă pe platforma www.bursabinelui.ro, unde cei care vor să susțină o cauză sunt invitați să doneze sau să se înscrie cu un proiect.

BursaBinelui.ro, proiect inițiat de BCR, este singura platformă online din România, deschisă tuturor ONG-urilor, unde donațiile nu sunt comisionate. Anul trecut, platforma a sărbătorit 7 ani de existență și a înregistrat peste 55.000 de donații în valoare de aproape 3 milioane de lei. În prezent, 700 de ONG-uri sunt înscrise pe platformă.

*  *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuinţe.

 

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 19 centre de afaceri și 17 birouri mobile dedicate companiilor și 430 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de ATM-uri și mașini multifuncționale – aproape 2.000 de echipamente, 14.500 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 47.700 de angajați deservesc 16,2 milioane de clienți în cadrul a 2.500 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul lui 2018, Erste Group deținea active totale în valoare de 236,8 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,79 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,5%.

 

BCR – Comunicare:

 

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Alte modalități de contact: [email protected], *2227, număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here