Burger King deschide un nou restaurant în Constanța, în City Park Mall

0
1104

30 mai 2024 – Burger King anunță deschiderea unui nou restaurant în Constanța. Noul punct de atracție pentru pasionații gustului flame-grilled își deschide porțile pe data de 30 mai, aducând gustul autentic mai aproape de fanii Burger King. O echipă formată din 25 de grill kings își așteaptă oaspeții de luni până duminică în noua locație din City Park Mall Constanța.

 

Promoții la deschidere

În ziua deschiderii, Burger King pregătește oferte speciale pentru vizitatori:

 

  • Primii 100 de clienți care vizitează restaurantul în ziua deschiderii primesc un burger Whopper gratuit.
  • Tot în cursul zilei de 30 mai, toți clienții pot beneficia de o ofertă specială: 2 burgeri Whopper la prețul de numai 29 RON.

 

Mă bucur să văd cum se concretizează planurile noastre ambițioase pentru acest an. Am pornit încrezători și ne bucurăm să deschidem al doilea restaurant din Constanța, unul dintre centrele urbane importante și un oraș plin de energie, care se potrivește perfect cu spiritul dinamic al brandului nostru. Ne dorim ca fiecare vizită în noul restaurant să fie o experiență autentică și memorabilă, plină de savoarea și calitatea pe care o garantează Burger King”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

 

Experiența Burger King

Deschiderea noului restaurant reprezintă angajamentul Burger King de a oferi o experiență culinară caracterizată de calitate și autenticitate. Noul spațiu va servi o gamă variată de produse, de la renumitul Whopper până la opțiuni plant-based și deserturi, pentru gusturile fiecărui client.

 

 

Despre Burger King:

Cu peste 11 milioane de vizitatori zilnic în întreaga lume, Burger King se mândrește cu servicii rapide și produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Fondat în 1954, lanțul este cunoscut pentru burgerii săi preparați pe grătar cu flacără, care au cucerit gusturile consumatorilor din întreaga lume. Burger King își continuă misiunea de a oferi clienților rețete originale și experiențe de neuitat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here