Bun gust si rafinament, marca Residence Hotels

0
837

Residence Hotels s-a alaturat, in calitate de Partener Principal, unicului eveniment dedicat turismului exclusivist, sprijinind initiativa organizatorilor de a cultiva bunul gust, rafinamentul si calitatii vietii, tinand cont in acelasi timp de raportul calitate – pret si optimizarea bugetului.

 

Intimitate, lux si atentie personalizata. Acestea sunt liniile directoare ale Residence Hotels, hoteluri romanesti partenere ale CNN si totodata singurele boutique hoteluri din tara care isi asociaza numele cu cea mai mare retea de televiziune de stiri si informatie din lume.

Situate in zona rezidentiala din apropierea Arcului de Triumf, cele trei Residence Hotels au gazduit de-a lungul timpului personalitati de elita, de la inalti diplomati, politicieni, top manageri, pana la oameni de cultura si actori cu recunoastere internationala. 

Rezultatul unei investitii 100% romanesti, Residence este primul membru din Romania al asociatiei europene Exclusive Hotels, categoria „Luxury” si „Charm & Character”, o recunoastere a stilului si a calitatii serviciilor pe care le ofera pe piata hoteliera.

Residence Hotels inseamna experienta desebita, atmosfera friendly, si, mai ales, includerea fiecarui client in marea familie Residence, indiferent daca vorbim despre unitatile din Romania sau hotelul de pe Coasta de Azur (Residence Les Mandariniers).  
De la bucataria conceputa cat mai naturist pentru a proteja sanatatea, pana la oferirea de pachete full service indiferent daca vorbim despre zona private sau corporate, totul este studiat pana la cel mai mic detaliu.  

Fiecare dintre hoteluri este o opera de arta. Doua dintre ele sunt amplasate in cladiri de patrimoniu, cu arhitectura deosebita, decoratiuni antice si pretioase.

Sarmul, eleganta, serviciile de cel mai inalt nivel recomanda Residence Hotels atat turistilor business, cat si celor care doresc sa descopere farmecul “Micului Paris”.

Organizatori: BDOBC Business Center si Net Worth Advisory
Partener Oficial: Yacht Club Regal Roman ( YCRR)
Parteneri Principali: Miss Universe Romania, Residence Hotels, Castel Bran,Leo & Leo, Yacht Magazin
Eveniment realizat cu sprijinul: Asociatia Profesionistilor de Turism din Romania (APTR )
Parteneri media: Yacht Expert, Romania Libera, Luxury Magazine, Vacante & Calatorii, Event Bazar, Travelworld.RO; Infotravelromania.RO; Agentiadepresamondena.RO, Business Adviser, Business Point, Casino, alaturi de alti peste 20 de parteneri media

MAI MULTE DETALII AICI:  www.kingsholiday.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here