British Airways a inaugurat zborul Londra – Cancun

0
776

Bucuresti, 9 noiembrie 2010 – British Airways a inaugurat prima cursa directa catre cea mai importanta destinatie turistica din Mexic, Cancun.

 

Pasagerii zborului inaugural au fost introdusi in atmosfera tipica Mexicului inca din timpul formalitatilor de check-in, fiind intampinati de o formatie de mariachi si de muzica acestora.

Compania aeriana va opera doua curse pe saptamana catre aceasta populara destinatie turistica, considerata a fi poarta de intrare catre toata peninsula Yucatan. incepand din vara viitoare, numarul de zboruri va creste la trei pe saptamana.

Richard Tams, Director de Marketing si Vanzari in Marea Britanie si Irlanda, a declarat: „Suntem incantati ca suntem singura companie aeriana din Marea Britanie care ofera zboruri directe catre Cancun. Cu plajele sale uimitoare, parcuri inovatoare, statiuni de relaxare, activitati sportive pe uscat si pe mare, hoteluri fabuloase si oportunitati unice de a explora cultura antica Maya, peninsula Yucatan ofera cu adevarat cate ceva pentru toata lumea.”

Cursa va fi operata de o aeronava Boeing 777 oferind trei cabine de calatorie, inclusiv renumita cabina Club World (Business Class) cu paturi complet plate. Preturile pentru o calatorie dus – intors incep de la 903 EUR cu toate taxele incluse in World Traveller (cabina economica). 
Ends

Pentru mai multe detalii privind zborurile catre Cancun contactati biroul de presa British Airways la numarul de telefon: 0208 738 5100.

Mai multe informatii despre British Airways pot fi gasite accesand: http://press.ba.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here