bpv GRIGORESCU STEFANICA își întărește Practica de Restructurare și Insolvență cu un avocat reputat în restructurare și litigii de la o bancă de topBucurești

0
1581

22 septembrie 2020

Suntem încântați să anunțăm că Remus Rusu, avocat specializat în restructurare și litigii, s-a alăturat firmei noastre începând cu 1 septembrie 2020.

Remus Rusu are o experiență de peste 15 ani ca jurist al mai multor bănci din România. Ultimii 10 ani i-a petrecut ca şi consilier în restructurare, redresare financiară și litigii pentru una dintre cele mai mari bănci din România. Din poziția sa, el a consiliat și a reprezentat banca, în calitate de creditor, în restructurări extrajudiciare de anvergura, precum și în proceduri de insolvență și a reprezentat banca în litigiile privind insolvența sau falimentul unor debitori persoane juridice sau fizice.

Remus va consolida practica de restructurare și insolvență a firmei noastre, unde va lucra alături de partenerul Alexandru Rusu la dezvoltarea acestei practici deja proeminente, specializată în reprezentarea creditorilor în cazuri dificile. Ne mândrim cu un portofoliu de primă clasă de clienți internaționali și locali și cu experiență în unele dintre cele mai complexe cazuri de insolvență din ultimii ani, inclusiv în calitate de consilier în proceduri de insolvență și în mai multe cazuri de arbitraj internațional de succes pentru un creditor din top 10, în cea mai mare insolvență din România de până în prezent.

În 15 ani ca jurist în sistemul bancar, am învățat că lucrul cu o echipă multidisciplinară cu capacități profesionale excelente, valori etice și reputație impecabilă este foarte apreciat de creditori. Mă bucur să mă alătur unei astfel de echipe.”

Cu Remus, câștigăm un profesionist experimentat, cu o reputație excelentă pe piață, care va contribui considerabil la dezvoltarea practicii noastre de restructurare. Suntem norocoși să îl avem la bord”, afirmă Alexandru Rusu, coordonatorul practicii de restructurare și insolvență. „Vom continua să îmbinăm cunoașterea și tehnologia pentru a putea oferi un serviciu excepțional clienților noștri, într-o zonă care este în mod tradițional marcată de complexitate și lipsă de transparență”, continuă Alexandru Rusu.

De asemenea, Remus Rusu va sprijini Fractal Insolvență, societatea noastră adiacentă de administrare a insolvenței, în legătură cu procedurile aflate în administrarea sa.

****

Despre bpv Grigorescu Ștefănică            

bpv Grigorescu Ștefănică este o societatea de avocatură de afaceri cu o ofertă completă de servicii. Fondată în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru focusul în domeniul tehnologie și practica în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructură. Echipa bpv Grigorescu Ștefănică este menționată constant printre firmele de avocatură recomandate de către cele mai importante publicații internaționale de specialitate: Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000, ITR World Tax.

De peste cinci ani, bpv GRIGORESCU STEFANICA este plasata in mod constant de directoarele juridice internaționale in eșalonul 1 al firmelor de avocați din Romania cu practica in sectorul tehnologiei.

bpv Grigorescu Ștefănică este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrala și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Praga și Viena.

Despre FRACTAL INSOLVENȚĂ

Fractal Insolvență urmărește să stabilească un nou standard pe piața insolvenței din România. Principiile sale de referință sunt transparența totală și eficiența maximă, fiind, în același timp, un reprezentant real al intereselor creditorilor. Obiectivul fundamental al societății este asigurarea recuperării maxim posibile a datoriilor creditorilor și reconfigurarea procedurii de insolvență, uneori rigidă și stresantă, într-o experiență riguroasă, previzibilă și întotdeauna ținută sub control prin decizii și acțiuni transparente și o comunicare continuă cu pârțile relevante interesate. Pentru a ajunge la acest rezultat, vom pune instrumentele tehnologice în centrul practicii noastre, în scopul asigurării transparenței dorite, a comunicării și a administrării optime a procedurilor de insolvență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here