Börje Ekholm: În 2019, Ericsson trece la tehnologia 5G la nivel global

0
1400

 

  • Președintele și directorul executiv al Ericsson, Börje Ekholm, a subliniat la MWC 2019rolul pe care tehnologia 5G o are ca infrastructură națională esențială, adresându-se în special jurnaliștilor și analiștilor
  • Ericsson a anunțat public colaborări cu 10 furnizori de servicii pentru implementarea 5G. În prezent, compania lansează rețele 5G în SUA, Europa, Asia și Australia
  • Cu un portofoliu 5G complet, dinamic și flexibil, Ericsson are resursele și capacitatea de distribuție necesare pentru a satisface o creștere rapidă a cererii de pe piață, odată cu introducerea tehnologiei 5G la nivel global

 

Președintele și directorul executiv al Ericsson (NASDAQ: ERIC), Börje Ekholm,spune că Ericsson va trece în 2019 la tehnologia 5G la nivel global, această afirmație este susținută printr-un portofoliu existent puternic și sigur al companiei. Adresându-se mass-media și analiștilor la lansarea MWC Barcelona 2019, ​​Ekholm a subliniat și rolul 5G ca infrastructură națională esențială,evidențiind avantajele pentru primii utilizatori.

Trecem cu adevărat la 5G în 2019, în întreaga lume„, a adăugat el.

Ekholm a declarat că Ericsson a anunțat parteneriate comerciale 5G cu 10 furnizori de servicii, precum și 42 de documente de înțelegere. Compania lansează deja rețele 5G în întreaga lume: în SUA, Europa, Asia și Australia. CEO-ul Ericsson a mai declarat și că urmează să fie anunțate și altenoutăți în viitorul apropiat.

Consumatorii și companiile așteaptă 5G”, a spus Ekholm. „Conform cercetărilor Ericsson Consumer Lab, o treime din utilizatorii de smartphone-uri la nivel global vor trece imediat sau în termen de șase luni la un operator care furnizează 5G. În prezent, SUA și Asia sunt lideri în dezvoltarea 5G.

Ékholm a afirmat că primii beneficiari 5G la scară comercială vor fi consumatorii de bandă largă de telefonie mobilă, cu extinderi de capacitate masive și extrem de eficiente, facilitând aplicații noi în realitatea augmentată și realitatea virtuală în domenii precum gaming-ul și transmisiunile din domeniul sportului.

El a subliniat și modul în care 5G va transforma industria dincolo de produsele de consum către internetu lindustrial, menționând ca exemple colaborările în curs de desfășurare atât în ​​robotica mobilă, cât și în segmentul vehiculelor electrice, autonome.

Mai mult, Ekholm a evidențiat modul în care hardware-ul Sistemului Radio Ericsson a fost pregătit pentru 5G încă din anul 2015 și poate fi utilizat și pentru 5G New Radio (NR),cu instalare de software la distanță.

Aceasta înseamnă că Ericsson a livrat deja peste 3 milioane de radiouri 5G-ready clienților săi din întreaga lume. Capabilitățile unice de partajare ale spectrului Ericsson și soluțiile de bază comune și de orchestrare dinamică le pot aduce supremația clienților Ericsson în segmentul 5G, a spus el.

Ericsson Spectrum Sharing este modalitatea cea mai fezabilă din punct de vedere economic de a introduce 5G în benzile existente, obținând o acoperire imediată la nivel național„, a declarat el. „Putem îmbina dinamic traficul 4G și 5G pe același spectru. S-a spus că acest tip de partajare a spectrului e imposibil. Nu este adevărat! Avem ingineri de talie mondială. Datorită partajării spectrului, clienții noștri au avantajul real de a utiliza primii 5G.

Ekholm a anunțat că Ericsson intenționează să achiziționeze Kathrein, compania de antene și filtre pentru rețelele mobile. Acest lucru va extinde capacitățile și competențele companiei în domeniul antenelor active și pasive avansate. Ericsson va aduce în jur de 4.000 de profesioniști cu înaltă calificare în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări în peste 20 de locații, inclusiv Germania, România, Mexic și China.

Pentru a obține o imagine completă a prezentărilor și discuțiilor Ericsson la MWC Barcelona, ​​vă rugăm să vizitați pagina evenimentului, să participați la eveniment în Sala 2 din Barcelona sau live online.


NOTECĂTRE EDITORI:

Comunicat de presă Ericsson: Ericsson va achiziționa Kathrein, compania de antene și filtre pentru rețelele mobile

Lansări Ericsson la MWC 2019:

Ericsson îmbunătățeștePlatforma5G pentru o rețea mai fluidă

Ericsson lansează oferteimportante de rețele de comunicații în bandă largă

Ericsson își prezintă viziunea despre IoT celular,cu noi segmenteșisoluții

Noul motor de operațiuni Ericsson bazat pe AI simplifică serviciile gestionate


Alte știri recente despre5G:

Ericsson și Intel demonstrează live la MWC 2019 partajarea dinamică despectru 4G + 5G

Parteneriatul dintre Ericsson și Juniper Networks este consolidatdatorită soluțiilor de transportcomune

Ericsson va implementa echipamente 5G-ready LTE pentru rețeaua Vodafone Idea Ltd.din India

Ericsson și Intel dezvoltă infrastructurăsoftware de ultimă generație pentruera 5G

Ericsson deschide unnou Centru de Excelențăpentru formare profesională în Texas,în urma interesului crescut pentru 5G în SUA

Singtel, Ericsson și Singapore Polytechnic inaugurează 5G Garage

Ericsson și Qualcomm finalizeazăapelul de date 5G pe banda 2.6 GHz

T-Mobile, Ericsson și Intel finalizează cu succesprimul apel 5G pe 600 MHz

Ericsson, SK Telecom și Qualcomm colaborează pentru asparge barierele 5G


URMĂRIȚI-NE:

Abonați-vă la comunicatele de presă Ericsson aici.

www.twitter.com/ericsson
www.facebook.com/ericsson
www.linkedin.com/company/ericsson

 

MAI MULTE INFORMAȚII LA:
Ericsson Newsroom

[email protected] (+46 10 719 69 92)

[email protected] (+46 10 719 00 00)

 

Despre Ericsson


Ericsson le permite furnizorilor de servicii de comunicații să capteze întreaga valoare a conectivității. Portofoliul companiei cuprinde rețele, servicii digitale, servicii gestionate și afaceri emergente și este conceput pentru a-i ajuta pe clienți să treacă la utilizarea mijloacelor digitale, să sporească eficiența și să găsească noi fluxuri de venituri. De investițiile Ericsson în inovație în domeniul telefoniei fixe și mobile de bandă largă beneficiază miliarde de oameni din întreaga lume. Ericsson este listată la bursele Nasdaq Stockholm și Nasdaq New York.
www.ericsson.com

 

Ericsson la Mobile World Congress 2019


Alăturați-vă sau urmăriți Ericsson la MWC 2019 din Barcelona, ​​în perioada 25-28 februarie, și experimentați viitorul inovațiilor 5G și IoT. Vom prezenta informații unice despre oportunitățile de afaceri 5G și cazuri de utilizare care îmbunătățesc afacerile furnizorilor de servicii și experiențele clienților. Profitați de această ocazie pentru a afla mai multe despre ultimele tendințe și tehnologii care modelează industria IT&C, acum și în viitor. Alăturați-vă live și online la adresawww.ericsson.com/mwc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here