Bonavii de cancer au o imensa sansa!

0
1118

foto_imunoterapie1

Bucuresti, 02.10.2017: Aproximativ 40 de pacienti oncologici romani se adreseaza lunar Centrului de Excelenta in Oncologie al Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece. Cea mai mare parte a acestora sunt interesati de imunoterapie, cel mai modern tratament al cancerului care nu este disponibil in Romania si care presupune potentarea sistemului imunitar al pacientului pentru a lupta impotriva cancerului.

 

“Tratamentele oncologice inovatoare de care dispunem sunt unul dintre principalele motive pentru care pacientii romani apeleaza la serviciile noastre. Din aceasta categorie fac parte terapia tintita personalizata, bazata pe diagnosticul genetic al tumorii si imunoterapia, un tratament revolutionar si extrem de promitator, care salveaza anual sute de pacienti din intreaga lume. WPK este unul dintre putinele centre medicale private din Europa care asigura acest tratament, detinand toate tipurile de imunoterapie inregistrate la nivel mondial. Un alt aspect extrem de important este suportul pe care il oferim pacientilor, astfel incat acestia sa poata incepe tratamentul in cadrul centrului nostru in cel mai scurt timp.” a declarat dna Ema Diea, Directorul Departamentului International al spitalului Wiener Privatklinik.

 

Utilizata in mod singular sau impreuna cu tratamentele oncologice „clasice” (chimioterapia, radioterapia și chirurgia), imunoterapia este in prezent utilizata cu succes in tratarea mai multor tipuri de cancer, indeosebi cancerele pulmonare, melanomul malign cu metastaze, unele tipuri de leucemie, cancerul de ficat si cancerul de vezica urinara. Domeniul imunoterapiei este in continuare cercetat in intreaga lume pentru a putea extinde aria sa de actiune catre mai multe tipuri de cancer.

 

In Centrul de Excelenta in Oncologie al WPK isi reunesc competentele legate de diagnosticarea si tratarea cancerului peste 30 de experti de elita in domeniu, incluzand oncologi, hematologi, chirurgi, specialisti in medicina nucleara si geneticieni. Activitatea medicala este coordonata de catre profesorul universitar Christoph Zielinski, unul dintre cei mai apreciati experti la nivel european in oncologie, imunoterapie și tratamentul personalizat al cancerului, care a consultat si tratat peste 900 de pacienti romani in in ultimii ani, atat la Viena cat si in Bucuresti.

 

Tot in cadrul centrului, pacientii cu istoric familial de cancer au posibilitatea de depista posibile predispoziții pentru boli oncologice, prin efectuarea unei analize genomice. Astfel se poate identifica din timp riscul dezvoltarii unui tip de cancer si se pot lua masurile preventive necesare.

 

Wiener Privatklinik atrage anual un numar semnificativ de pacienti internationali, in special din Estul Europei, Rusia, Ukraina dar si din tarile din Orientul Apropiat. Pacientii romani reprezinta 20% din totalul pacientilor straini tratati in cadrul spitalului, fiind a doua nationalitate ca pondere, dupa cei din Federatia Rusa.

 

 

Despre Wiener Privatklinik

Cu o traditie medicala datand din 1871, Wiener PrivatKlinik (WPK) este unul dintre cele mai mari spitale private din Austria si printre putinele din Europa care asigura cel mai nou tratament impotriva cancerului – imunoterapia. Spitalul dispune de 145 de paturi, bloc operator cu 4 sali de operatie, servicii de imagistica avansata – fiind singurul spital privat din Viena cu PET CT și medicină nucleară, fizioterapie si recuperare medicala la cele mai inalte standarde internationale. Datorita celor peste 30 de specialitati medicale si celor peste 250 dintre cei mai renumiti medici vienezi, WPK asigura o abordare interdisciplinara, complexa si completa, a fiecarui caz medical in parte. Spitalul WPK este foarte cautat si accesat de pacientii internationali, astfel ca anual aproximativ de 3000 pacienti internationali sunt diagnosticati si tratati aici, dintre care 20% sunt romani.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here