Boc: Avem in vedere scaderea unor taxe si impozite, intre care contributiile la asigurarile sociale

0
727
taxe-bani

taxe-baniPremierul Emil Boc a afirmat ca Guvernul are in vedere scaderea unor taxe si impozite, printre care se numara contributiile la asigurarile sociale, Boc spunand ca prin scaderea acestor taxe Guvernul urmareste sa incurajeze crearea de noi locuri de munca.

Prezent, marti, la Ploiesti, unde si-a prezentat motiunea cu care candideaza pentru un nou mandat de presedinte al PDL, Emil Boc a afirmat, la finalul discutiilor cu reprezentantii PDL Prahova, ca Guvernul are „in vedere” scaderea unor taxe si impozite, printre care se numara contributiile la asigurarile sociale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Avem in vedere scaderea unor taxe si impozite, printre care scaderea contributiilor la asigurarile sociale, ceea ce inseamna inca un pas in plus in directia sustinerii muncii”, a spus Boc.

Acesta nu a precizat cand anume ar urma sa fie pusa in practica o astfel de masura.

„In esenta, Guvernul are in vedere diminuarea poverii fiscale, cu legislatia muncii, unde consideram ca in viitor trebuie diminuata povara fiscala tocmai pentru a ajuta la crearea multor altor locuri de munca in Romania”, a mai spus seful Guvernului. (Mediafax)

Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here