Boc asteapta "intelepciune si echilibru" din partea liderilor PDL si UDMR Cluj-Napoca

0
484
emil-boc-premier

emil-boc-premierLiderul PDL, premierul Emil Boc considera ca reprezentantii PDL si UDMR Cluj vor avea „intelepciune si echilibrul necesar” sa gaseasca solutii de colaborare pe plan local, afirmand ca doar astfel pot fi gasite modalitati de rezolvare a problemelor unei comunitati.

„Eu cred ca cei de la nivelul municipiului Cluj-Napoca vor avea intelepciune si echilibrul necesar sa gaseasca solutii, pentru ca intotdeauna cu echilibru si intelegere se gasesc solutii la problemele cu care o comunitate se confrunta. Am incredere in cei de la Cluj”, a declarat, duminica, presedintele PDL.

El a aratat ca, daca va fi nevoie, situatia va fi discutata si in sedinta de luni a coalitiei, dar ca el crede ca problema va fi rezolvata la nivel local.

UDMR a rupt, sambata, protocolul de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca , dupa ce Primaria a deschis o piata volanta pentru producatorii agricoli in centrul orasului, situatia urmand sa fie discutata, luni, in sedinta de la Bucuresti a coalitiei de guvernare.

Miercuri, primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, anunta ca prima piata volanta din municipiu va fi deschisa, sambata, in parcarea din Piata Unirii din centrul orasului, unde producatorii de legume si fructe din judet isi vor putea vinde produsele, la preturi mai mici decat in pietele traditionale. El spunea ca piata volanta va fi deschisa in fiecare sambata, pana la sfarsitul lunii octombrie.

Ulterior, vineri, conducerea UDMR Cluj a amenintat cu „intreruperea” protocolului de colaborare cu PDL la Cluj-Napoca daca Primaria va deschide, sambata, piata volanta in apropierea Bisericii Romano-Catolice „Sfantul Mihail” si a Consulatului Ungariei, pe motiv ca se lezeaza interesele „comunitatii maghiare”. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here