Boc a fost huiduit pe centura Capitalei de politisti comunitari si functionari concediati

0
503
boc-vizita

boc-vizitaPremierul Emil Boc, aflat in inspectie la centura de nord a Capitalei, a fost oprit de un grup de persoane care l-au huiduit si i-au cerut demisia, spunandu-i ca sunt luati de „prosti si cobai” prin taierea salariilor si ca de cand a preluat mandatul de prim-ministru nu au vazut nimic bun realizat.

Grupul de persoane, care s-au recomandat drept politisti comunitari si functionari concediati din primariile sectoarelor 1 si 2, i-au reprosat premierului ca a taiat salariile, a impus taxe si nu a creat conditii pentru infiintarea locurilor de munca, dar si legaturile puterii cu „infractori ca Bercea Monialul”.

„Ne luati de prosti, de cobai. Noi, daca nu ne simtim capabili, ne dam la o parte”, i-au spus protestatarii premierului.

Boc: Protestul a fost premeditat de primarul Chiliman

Premierul a acuzat ca protestul organizat in timpul vizitei sale pe centura de nord a Capitalei de catre politisti comunitari din sectorul 1 a fost premeditat de primarul liberal Andrei Chiliman, care a permis ca in politie sa se angajeze prea multe persoane, aflate acum in faza de concediere.

„Este evident ca a fost premeditat, erau trimisi de Chiliman oameni de la sectorul 1 din Politia Comunitara, pentru ca primarul a angajat fara raspundere 1.800 de oameni in politie si nu aveau loc decat 800. Sa mearga sa-i ceara socoteala lui Chiliman”, a spus Boc. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here