BNP Paribas Real Estate lanseaza divizia de Property Management in Romania, diversificandu-si gama de servicii oferita

0
763

Dupa intrarea pe piata din Romania in anul 2008 cu servicii de tranzactii, consultanta si evaluari, BNP Paribas Real Estate Romania a lansat de curand divizia de Property Management. Aceasta diversificare a serviciilor ofera companiei posibilitatea sa isi intareasca pozitia pe piata din Romania si sa creasca sinergia cu liniile de business existente: tranzactii birouri, evaluari, consultanta, tranzactii de investitii si tranzactii cu proprietati rezidentiale de top.

Lansarea diviziei de Property Management este un pas natural ca urmare a extinderii din octombrie anul trecut a BNP Paribas Real Estate cand divizia internationala de property management a achizitionat diviziile de property management ale AEW Europe (PBW Polonia, PBW Ungaria and PBW Republica Ceha).
“Dificultatile intalnite pe piata din Romania in ultimii 2 ani au accelerat pasii facuti in directia unei piete mai mature. Profesionistii cu experienta sunt capabili sa asiste proprietarii in administrarea proprietatilor si sa ofere o valoarea adaugata mai mare pentru chiriasi, un proces care a devenit din ce in ce mai complex in conditiile actuale.” spune Philippe Mer, Chairman of the Board of Directors al BNP Paribas Real Estate Romania.
“Avand deja doua cladiri de referinta in portofoliu: America House in Bucuresti si Promenada Mall in Targu Mures, administram un total de 78.000 mp. Oferim o gama completa de servicii dedicate cresterii valorii cladirilor pe care le administram, servicii de care beneficiaza peste 100 de chiriasi. Acesta este doar un prim pas al dezvoltarii la nivel local. Clientii nostrii pot beneficia de experienta echipei locale impreuna cu sprijinul retelei noastre internationale.” adauga Csongor Csukas, Regional Manager al diviziei de Property Management.
Extinderea diviziei de property management in regiunea Europei Centrale si de Est impreuna cu experienta la nivel local a BNP Paribas Real Estate conduce la o dezvoltare fireasca a gamei si calitatii serviciilor oferite.
About BNP Paribas Real Estate
BNP Paribas Real Estate is a leading international real estate provider and the market leader in Continental Europe, in terms of results. It offers clients a comprehensive range of services that span the entire real estate lifecycle: property development, transaction, consulting, valuation, property management and investment management.
BNP Paribas Real Estate has local expertise on a global scale through its presence in 14 countries across Europe, India and Middle East with 3,200 employees in 129 offices. BNP Paribas Real Estate is a subsidiary of BNP Paribas, one of the world’s six ‘safest’ banks in 2009 according to Standard & Poor’s.
For more information: www.realestate.bnpparibas.com
Real Estate for a changing world

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here