BNP Paribas Real Estate isi intareste prezenta in Europa Centrala si de Est

0
635

BNP Paribas Real Estate l-a numit pe Philippe Mer ca Head of Territories pentru Europa Centrala si de Est (Romania, Polonia, Ungaria si Rep. Ceha) si in functia de CEO in Polonia. Totodata, isi pastreaza pozitia de Presedinte al Consiliului de Administratie in Romania.
Philippe Mer s-a alaturat BNP Paribas Real Estate in martie 2008,

a fost director in cadrul diviziei internationale, avand ca atributii supervizarea derularii activitatii in Europa Centrala si de Est, atat pentru propriile reprezentante, cat si pentru birourile din cadrul retelei de aliante.
Apoi, Philippe Mer a preluat responsabilitatea dezvoltarii companiilor din Romania, Polonia, Ungaria si Rep. Ceha. De remarcat, printre realizarile sale in aceste tari, este integrarea personalului de la PBW Property Management in urma achizitiei de la sfarsitul anului 2010.
In noua functie, Philippe Mer va diversifica directiile de dezvoltare ale BNP Paribas Real Estate in regiune si va superviza activitatea a aproximativ 100 de oameni din patru tari. Atributiile sale cuprind: dezvoltarea diviziei de Property Management, care are in prezent o suprafata de 350.000mp in gestiune si dezvoltarea aceluiasi segment in Romania, in paralel cu dezvoltarea diviziilor de tranzactii si evaluari in Polonia.
Philippe Mer isi va desfasura activitatea in special din Polonia si va raporta lui Bernard Blanco, Director International al BNP Paribas Real Estate. Domnul Philippe Mer ocupa noua pozitie de la inceputul lunii noiembrie 2011.
Adrian Nache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here