BLUE AIR-FACILITATI NOTABILE!

0
1545

Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, lansează la Târgul de Turism al României programul de beneficii Bluepass, un serviciu de gratuități și reduceri pentru pasageri.

 

Astfel, cu ocazia ediției de primăvară a Târgului de Turism al României, organizat la Romexpo în perioada 22 – 25 februarie, primii 250 de pasageri care vor achiziționa de la standul Blue Air un bilet pe ruta București – Oradea – București vor primi cadou cardul Visit Oradea. Oradea este primul oraș care se alătură Blue Air în programul de beneficii Bluepass.

 

Cu acest card se vor bucura de 48 de ore de gratuitate pe mijloacele de transport în comun (autobuze și tramvaie), de reduceri de 50% la cele mai importante obiective turistice din Oradea și de alte zeci de reduceri la partenerii privați (restaurante, cafenele, shopping, spa & Aquapark). În plus, vor mai primi harta gratuită pentru Oradea, Băile Felix și Băile 1 Mai.

 

În Anul Centenarului, Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, îi încurajează pe români să fie turiși la ei acasă și să redescopere potențialul turistic citadin. Prin Bluepass venim în întâmpinarea pasagerilor noștri cu un serviciu suplimentar, astfel că nu mai vorbim despre un simplu zbor de la o destinație la alta, ci despre o adevărată experiență de călătorie. Iar Blue Air continuă să ofere beneficii pasagerului chiar și dincolo de porțile aeroportului.

 

Programul Bluepass lansat de Blue Air în colaborare cu Visit Oradea este doar primul pas dintr-un amplu proiect pe care dorim să-l oferim pasagerilor Blue Air în perioada următoare. Suntem cea mai mare companie aeriană românească și, prin oferta diversă de rute interne, ne aducem aportul în dezvoltarea regiunilor, de la zona litoralului și până în vestul țării. Începând cu Anul Centenarului vrem să încurajăm și mai mult mobilitatea românilor și ideea de turist în România, grație programului de beneficii Bluepass pe care ni-l dorim dezvoltat în toate destinațiile interne Blue Air, a declarat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

 

Bluepass nu este singura noutate cu care Blue Air participă la Târgul de Turism al României de la Romexpo, din perioada 22 – 25 februarie. Îi invităm la standul nostru pe cei care doresc să profite de reducerile pe care le avem la toate biletele, să afle despre promoțiile noastre și să participe la deja tradiționala tombolă Blue Air. Vă așteptăm la standul nostru, din pavilionul la B2, stand 86!

 

 

 

Despre Blue Air:

Blue Air și-a început activitatea pe 13 decembrie 2004, în prezent operând peste 100 de rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania.

 

Compania are nouă baze operaționale, în București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Larnaca, Liverpool, Torino și Alghero. Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membru cu drepturi depline IATA. Blue Air operează o flotă de aeronave Boeing 737, având interioare moderne, ce asigură pasagerilor un confort sporit și o experiență îmbunătățită pe timpul zborului. Pentru mai multe informații despre Blue Air, anunțurile legate de noile rute, bilanțul pe 2017 etc, te invităm să accesezi pagina de PRESA a site-ului blueairweb.com

 

Destinații Blue Air în 2017:

 

 • din București: Barcelona, Birmingham, Bordeaux, Bruxelles, Castellon, Catania, Cluj-Napoca, Copenhaga, Dublin, Florența, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Iasi, Köln-Bonn, Larnaca, Lisabona, Liverpool, Londra Luton, Lyon, Madrid, Malaga, Milano Linate, Napoli, Nisa, Oradea, Oslo, Paris Beauvais, Roma Fiumicino, Stockholm Arlanda, Stuttgart, Tel Aviv, Torino, Valencia.

 

 • din Bacău: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Milano Bergamo, Madrid, Roma Fiumicino, Torino.

 

 • din ClujNapoca: Birmingham, Bucuresti, Constanta, Dublin, Liverpool, Londra Luton, Nisa, Tel Aviv.

 

 • din Constanța: Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Oradea, Paris, Timișoara, Iași.

 

 • din Iași: Barcelona, Bruxelles, București, Köln-Bonn, Londra Luton, Milano Bergamo, Munchen, Paris, Roma Fiuminino, Torino, Constanța.

 

 • din Larnaca: Atena, Birmingham, București, Londra Luton, Salonic.

 

 • din Liverpool: Alicante, Bacău, București, Cluj-Napoca, Milano Bergamo, Roma Fiumicino.

 

 • din Sibiu: Stuttgart

 

 • din Torino: Alghero, Bacău, Bari, București, Catania, Copenhaga, Iași, Ibiza, Lamezia Terme, Lisabona, Stockholm, Londra Luton, Madrid, Malaga, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara,
  Trapani și Sevil

 

 • din Alghero: Roma Fiumicino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here