Black Friday in imobiliare. In perioada 22 – 29 noiembrie vor fi oferte pentru spatiile de birouri

0
1011

Anul trecut am scos pe piata pentru prima data conceptul Black Friday la birouri si am avut rezultate, chiar daca perioada promotiei a fost foarte scurta – doar trei zile de vizionari si o singura zi pentru semnat contractul de inchiriere a unui spatiu de birouri. Chiar si asa, doi clienti au prins din zbor conditiile speciale ale ofertelor ESOP si au inchiriat de Black Friday, unul beneficiind de trei luni gratis la o cladire din zona Barbu Vacarescu si altul de locurile de parcare gratuite intr-o cladire cu facilitati pentru companiile de talie medie.

Ca urmare venim si in acest an cu reduceri de Black Friday la inchirierea de birouri, dar lansam promotia cu o saptamana inainte si marim perioada de semnare, de la o zi la o saptamana – intre 22 si 29 noiembrie 2013.

„Cautam tot timpul solutii pentru clientii ESOP, impreuna cu dezvoltatorii care ne-au acordat mandat de promovare am realizat pachete atractive de discount-uri, cu ocazia Black Friday, de care sa beneficieze chiriasii care apeleaza la noi, rezultatele de anul trecut determinandu-ne sa repetam conceptul Black Friday pentru piata de birouri si in 2013”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei ESOP Consulting.

CE CLADIRI SUNT LA PROMOTIE SI CE BONUSURI DAU

1.La un centru nou de birouri, premium, din zona Universitatii esti scutit o luna pe an de chirie si ti se acorda buget de amenajare, in functie de cat de mult vrei sa stai!

Ultimele spatii disponibile (cu o suprafata totala de 361 mp) intr-un business center tip boutique, situat in zona ultracentrala – in spate la Intercontinental, cu finisaje premium, care se „invarte dupa soare” la propriu –jaluzelele sale se repozitioneaza automat in functie de miscarea soarelui, astfel incat sa asigure lumina naturala optima pentru locatari – sunt promovate de ESOP Consulting de Black Friday 2013.

Aceasta este si prima cladire sustenabila de inchiriat de Black Friday, fiind de ultima generatie, construita astfel incat sa aiba un consum redus de energie: cu aproximativ 31% mai mic decat cel al unei cladiri de birouri traditionale si cu aproximativ 42% mai mic decat consumul unei cladiri de birouri  cu o vechime mai mare de 10 ani.

La promotia de Black Friday sunt scoase la inchiriere ultimele doua spatii libere din cladire in urmatoarele conditii speciale:

o luna libera de chirie pentru fiecare an de contract (la un contract de doi ani, doua luni gratis, la trei ani – trei luni gratis s.a.m.d).

Buget de amenajare oferit de proprietar: 50 euro/mp pentru un contract de 5 ani si 30 euro/mp pentru un contract de 3 ani

2.3 luni de grace si fit-out inclus (mocheta, partitii, cablare) la Remus BC, o cladire care beneficiaza si de facilitati europene pentru IMM-uri!
Remus BC este un proiect de birouri S+P+5E, central, in zona Unirii-Calea Calarasi, un business center de calitate superioara construit cu bani europeni, care va fi dat in folosinta in primul trimestru din 2014, cu o suprafata totala inchiriabila de 1.550 mp, din care mai este disponibila o suprafata de 1.390 mp, cu module de spatii care pornesc de la 84 mp.

Spatiile de birouri se predau partitionate, cu reteaua date-voce executata. Cladirea dispune de climatizare 4 pipes, generator pentru sistemele vitale dar si pentru o parte dintre prizele chiriasilor, lift, paza 24 ore, 20 locuri de parcare.

Ca facilitati pentru clientii tip IMM, centrul dispune de sala de conferinte și o sala de intalniri complet mobilate și echipate, centre de copiere- printare și cate doua bucatarii pe fiecare etaj, retea de date-voce.

La promotia de Black Friday se ofera 3 luni de grace si fit-out inclus (mocheta, partitii, cablare).

3.Atlantic BC acorda o luna gratis plus o reducere de 9% a chiriei!

Atlantic BC este o cladire noua de birouri situata in zona de centru –nord, pe Clucerului, dispusa pe subsol, parter, cinci etaje si un etaj retras. Suprafetele disponibile la inchiriere sunt cuprinse intre 188 – 448 mp.

La promotia de Black Friday se ofera o luna gratis plus o reducere de 9% a chiriei! Adica in loc de 12 euro/mp/luna, se poate inchiria la 11 euro euro/mp/luna plus o luna gratis.

4.Vila in zona Domenii, cu 5 luni scutite de chirie pentru un contract cu o perioada de cinci ani!

Vila din Domenii, construita recent are o suprafata inchiriabila de 460 mp si este dispusa pe demisol, parter, etaj si mansarda.

La promotia de Black Friday se ofera o luna liber la chirie pe an, adica la un contract de 5 ani se ofera 5 luni gratis.

5.O luna liber la chirie si 10% reducere la chirie la Castel Caro

Castel Caro reprezinta componenta de birouri din cadrul Complexului Multifunctional Caro Club, din zona Barbu Vacarescu, cel mai nou si in voga pol de birouri al Bucurestiului.

Alaturi de cladirea de birouri Castel Caro, unde mai este disponibila doar o suprafata de 400 mp, pe care ESOP Consulting o promoveaza de Black Friday, Caro Club ofera multiple facilitati chiriasilor sai: acces la complexul hotelier Caro, cu 188 camere clasificate intre 2 si 4 stele, centru de conferinte, doua restaurante, centru SPA, piscina, sala de fitness, 400 locuri de parcare.

La promotia de Black Friday se ofera o luna liber la chirie, plus o reducere de 10% la chirie, pentru clientii care semneaza un contract intre 22 si 28 noiembrie 2013.

PROCEDURA DE ACORDARE A REDUCERILOR
Beneficiaza de promotia de Black Friday orice client care semneaza intre vineri, 22 noiembrie 2013 si vineri 29 noiembrie 2013 un agreement de tip H.O.T. (conditii comerciale principale de inchiriere) si un contract de inchiriere in baza acestui agreement in maximum 15 zile dupa acesta.

Mai multe imagini ale celor cinci cladiri si detaliile lor tehnice le gasiti pe site-ul www.esop.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here