BILLA Romania deschide un nou magazin in Constanta

0
835

BILLA Romania anunta deschiderea unui nou magazin in Constanta, care va fi inaugurat pe 26 aprilie. Reteaua nationala ajunge astfel la 72 de unitati.

Noul magazin de pe Strada Rascoala din 1907 este cel de-al 3 lea pe care BILLA il opereaza in Constanta si va oferi un spatiu de vanzare de 500 mp si peste 7.000 articole.

“Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continua, dovada fiind noul magazin pe care il vom deschide luna aceasta, cel de-al treilea din Constanta. Locatia primului magazin deschis in anul 2013 a fost aleasa cu grija, Constanţa fiind principalul centru economic din sud-estul Romaniei si un oras cu un potential ridicat de dezvoltare.” a declarat Sorana Georgia Director General BILLA Romania.

Cel mai nou magazin BILLA deschis in Constanta le va oferi clientilor o gama variata de produse, precum: fructe si legume livrate proaspat in fiecare zi, produse de panificatie si patiserie pregatite in cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate si semipreparate de la vitrina de Delicatese. Constantenii se vor putea bucura si de un bogat sortiment de carne proaspata, precum si multe alte produse, de la alimente de baza sau bauturi si pana la articole cosmetice şi de menaj.

Magazinul se va deschide cu o promoţie speciala: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casa clientii BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, in perioada 26 aprilie – 1 mai 2013. in plus, cei care calca pragul magazinului vor benefiicia de o multitudine de promotii speciale de deschidere. Orarul de functionare al noului magazin va fi de luni pana sambata, de la 7 la 23, iar duminica de la 7 la 22.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here