BIFE-SIM: SPECTACOL DE FORME SI IDEI! cel mai mare targ international de mobila, echipamente si accesorii

0
1011

Cele mai mari expozitii dedicate industriei de mobila din Romania si-au unit fortele intr-un eveniment unic si fara precedent la noi in tara – BIFE-SIM.  Targul international de mobila, echipamente si accesorii va fi lansat in cadrul unei conferinte de presa care va avea loc joi, 28 martie, la ora 11:00, in Sala Madgearu a Centrului Expozitional Romexpo.

Organizatorii evenimentului sunt Romexpo, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania si Euroexpo.

Subiectele dezbatute in cadrul conferintei:

La eveniment vor lua parte si cei mai apreciati producatori de mobila din Romania, dar si cei mai mari furnizori de accesorii, echipamente si utilaje pentru companiile romanesti.

Targul de referinta pentru industria mobilei, rezultat din fuziunea celor mai importante evenimente din domeniu – BIFE si SIM, se va desfasura toamna aceasta, pe parcursul a cinci zile, intre 17 si 21 septembrie, in Centrul Expozitional Romexpo. Spatiul expozitional, care va depasi 30 000 metri patrati, va fi impartit in sase saloane tematice :
CLASIC
DESIGN
CONFORT
BUCATARII
ACCESORII SI MATERIALE
ECHIPAMENTE, MASINI SI UTILAJE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here