BEROBA-SUCCES CERT!

0
1339

beroba

Asociația de afaceri Belgia-România „BEROBA” și Ambasada Regatului Belgiei la București anunță schimbarea statutului asociației în Cameră de Comerț Bilaterală. Această modificare survine în urma acreditării BEROBA ca membră a Federației Camerelor de Comerț belgiene (BLCCA) în iulie 2017.

 

Evenimentul are loc la aproape patru ani după înființarea BEROBA și marchează începutul unei noi etape în evoluția instituției și a relațiilor comerciale dintre Belgia și România. Astfel, BEROBA se poziționează alături de alte instituții similare, printre care Camera de Comerț Bilaterală britanică BRCC și Camera de Comerț și Agricultură franceză.

 

Președintele BEROBA Alain Schodts a declarat:

 

„Belgia este de mulți ani unul dintre cei mai importanți investitori străini în România și, din anul 2013, reprezintă cu succes interesele comunității de afaceri belgo-române.

Facem acest lucru prin crearea de oportunități de afaceri în cadrul comunității noastre active care numără 85 de membri, printr-un contact strâns cu Ambasada Belgiei în România, dar și prin calitatea noastră de membru activ în Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR), o inițiativă privată ce reunește cele mai reprezentative organizații din mediul de afaceri din România cu scopul de a construi un dialog instituțional coerent și substanțial, în special cu guvernul român.

 

BEROBA va lucra la îmbunătățirea vizibilității și accesibilității sale pentru a crește numărul de oportunități de afaceri prin intermediul rețelei de membri și parteneri. O abordare proaspătă, multă pasiune, conexiuni puternice în comunitate, toate acestea reprezintă angajamentul meu personal.

Începând cu anul 2018, BEROBA va avea și un stil nou, așă că mai multe informații vor urma.”

 

Ambasadorul Belgiei H.E. Dl Thomas Baekelandt:

 

„După patru ani de poziționare dinamică pe scena de afaceri din România, BEROBA a fost acreditată de Uniunea Camerelor de Comerț Exterior Belgia-Luxemburg (BLCCA), un grup al Federației „Camerelor de Comerț belgiene”. Această acreditare este o garanție a managementului profesionist al BEROBA și a bunei reputații de care se bucură asociația în dezvoltarea relațiilor economice belgo-române”.

 

Vă așteptăm să deveniți parte din povestea noastră de succes!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here