BENCLINOV & ASOCIATII – Avocatii Proiectului GREEN GATE

0
806

BENCLINOV & ASOCIATII – Avocatii Proiectului GREEN GATE BENCLINOV & ASOCIATII este implicata in asistarea si consilierea societatilor S GROUP a.s. – Cehia si GREEN GATE DEVELOPMENT S.R.L. in demararea si executarea Proiectului Green Gate care are ca obiect construirea si exploatarea unei noi cladiri de birouri clasa A in zona de vest a Capitalei. Proiectul are o valoare de 55 de milioane de Euro, suma in care este inclus si pretul de achizitie al terenului in suprafata de peste 6.500 mp.

GREEN GATE DEVELOPMENT S.R.L. este membra a S GROUP a.s. – Cehia (fondat in anul 1991), unul dintre cei mai importanti actori din zona central si est-europeana in domeniile constructiilor, dezvoltarilor imobiliare si managementului imobiliar .

Green Gate Building este primul proiect din Romania al grupului ceh iar, la finalizarea acestuia, mediul de afaceri din Bucuresti va beneficia de toate facilitatile oferite de ceea ce va fi una dintre cele mai moderne si functionale cladiri de birouri de clasa A: peste 30.000 de m.p. desfasurate pe 10 niveluri supraterane si aproximativ 450 de locuri de parcare situate pe patru niveluri subterane. De asemenea, cladirea are prevazute la parter spatii comerciale destinate activitatilor de tip fast food si restaurant, atentia dezvoltatorului ceh fiind focalizata pe asigurarea unor facilitati de natura sa eficientizeze activitatea potentialilor clienti/chiriasi.

BENCLINOV&ASOCIATII acorda consultanta S GROUP si GREEN GATE DEVELOPMENT S.R.L. pe patru paliere de competenta, respectiv in corporate (shareholders decisions), financiar-bancar (loan agreement), contracte (construction contract and guarantee/mortgages contracts) si real estate (pre-lease agreements).

Avocatii BENCLINOV&ASOCIATII implicati in Proiectul Green Gate sunt fost grupati in 2 echipe de lucru; prima echipa, cu competente pe ariile de expertiza corporate si financiar – bancar, este de Raluca CURELEA (partener) si include avocatii seniori Mariana VOINEA si Adrian VILCIU. Cea de-a doua echipa, cu competente pe ariile de expertiza contracte si real estate, este coordonata de Constantin BENCLINOV si include avocatii seniori Ruxandra PASCAL si Bogdan BIVOL.

Fondata in 2002, BENCLINOV & ASOCIATII ofera asistenta si consultanta juridica cu precadere in mediul de afaceri strain implementat in Romania pe arie de expertiza care poate fi grupata generic sub denumirea de bussines law in portofoliul societatii de avocatura regasindu-se societati comerciale locale si internationale, care activeaza in domeniul industrial, in transport si logistica, in comert si servicii, precum si in domeniul constructiilor si al managementului imobiliar.

Implicarea cu succes a BENCLINOV & ASOCIATII in mediul de business strain este confirmata si de faptul ca Societatii de avocatura i s-a incredintat misiunea de consilia reprezentantele diplomatice ale unor tari vest europene la Bucuresti, precum si a unor institutii culturale straine.

Cu o echipa compusa din12 avocati si doi consultanti fiscali si promovand o abordare definita de motto-ul „Vision Is Future”, BENCLINOV & ASOCIATII este implicata activ in organizatii profesionale, fiind membra a organizatiei profesionale International Practice Group (IPG), a Camerei Franceze de Comert si Industrie din Romania, precum si a Asociatiei IRELAND – ROMANIA NETWORK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here