Be Igloo: Vanzarile de locuinte s-au triplat de la inceputul anului

0
793

Conform datelor centralizate de specialistii Be Igloo, de la inceputul anului s-a inregistrat o triplare a numarului de locuinte vandute comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Procentual, majoritatea tranzactiilor , 90%, s-au inregistrat cu apartamente de 2 camere. Numai 9% dintre clienti au preferat sa cumpere apartamente cu 3 camere si doar un procent s-au orientat spre garsoniere sau locuinte cu mai mult de 3 camere.

Mai mult, vanzarile din acest an reprezinta aproape jumatate din numarul de locuinte tranzactionate in 2010 de Be Igloo.
“In primele trei luni ale anului trecut am vandut doar 10 apartamente, in timp ce in 2011 am inregistrat deja 30 de tranzactii. Preturile medii cu care clientii au achizitionat apartamentele atat in 2010 cat si anul acesta a ramas in jur de 80.000 de euro. Chiar daca asteptarile sunt optimiste, aceste rezultate nu trebuie totusi sa ne faca sa asteptam un boom imobiliar ca in 2007. Este doar o tendinta de revigorare a sectorului, normala dupa doi ani de stagnare. Ne asteptam ca vanzarile sa mai creasca, pentru ca preturile au ajuns la un minim posibil si pentru ca oamenii au inteles ca timpul de asteptare ar trebui sa ia sfarsit.” (Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo).
Pe primul loc la capitolul vanzari in portofoliul Be Igloo se afla ansamblul Optima din cartierul Titan, cu 63% din totalul de vanzari. in acest ansamblu clientii au ales cu predilectie apartamentele cu 2 camere. Cei care au dorit apartamente cu 3 camere s-au orientat spre ansamblul Ten Blocks din cartierul Militari, dar si spre ansamblurile din Titan.
“Aceste rezultate au fost aduse atat de calitatea proiectelor cat si de strategia de promovare si o echipa de vanzari performanta, elemente fara de care foarte multe proiecte bune au esuat. Am demonstrat ca stim sa vindem in criza, acum privim criza terminandu-se si ne bucuram de rezultatele muncii noastre din ultimii doi ani. Vom investi in continuare in marketing, in promovarea proiectelor, dar, mai mult decat atat, credem in avantajul nostru major: avem in portofoliu doar ansambluri de foarte buna calitate, verificate de partenerii nostri de la King Sturge, ceea ce face din apartamentele promovate sub brandul Be Igloo o investitie sigura. “ (Nimrod Zvik)
Be Igloo
Infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vanzator de apartamente noi din Bucuresti. Din martie 2011 este o organizatie independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.
Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidentiale Optima si Armonia din Titan, Ten Blocks din Militari, My Dream Pipera, Residenz Chitila, Obor Towers, West Park, Viva Brasov si Green Hills Piatra Neamt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here