Be Igloo isi extinde portofoliul cu proiectul West Park Militari

0
757

Be Igloo, promotorul proiectului rezidential West Park din zona Militari, isi propune sa vanda pana la sfarsitul acestui an, ultimele 40 de locuinte din cele 197 de unitati din cadrul ansamblului.

Fata de pretul din 2008, de la finalizarea proiectului, apartamentele sunt scoase la vanzare cu preturi cu 25% mai mici.
Proiectul, dezvoltat de Seven Hills, divizia de real estate a grupului israelian BSG Group, este promovat din aceasta luna de Be Igloo, care va oferi servicii integrate de marketing, promovare si vanzari. Portofoliul Be Igloo ajunge astfel la zece ansambluri rezidentiale, situate atat in Capitala cat si alte orase importante din tara.
“Avand in vedere cresterea vanzarilor de la inceputul anului in cadrul proiectelor pe care le promovam, avem curajul sa privim cu optimism perioada urmatoare a pietei rezidentiale. Iar pentru ca ansamblurile din portofoliul nostru sunt de cea mai buna calitate, ne permitem sa estimam vanzari record in cel mai scurt timp.Un alt element care sustine aceasta viziune optimista este programul Prima Casa care ne va ajuta sa atragem noi clienti atat pentru apartamentele din West Park cat si pentru restul proiectelor din portofoliul Be Igloo.”(Nimrod Zvik, Managing Partner Be Igloo)
Finalizat in august 2008, West Park cuprinde 4 blocuri de 8 si 10 etaje cu un total de 197 de apartamente. Locuintele au suprafete cuprinse intre 78 si 103 de mp, iar preturile pornesc de la 79.000 euro si ajung la 105.500 euro.
Proiectul West Park este construit conform standardelor internationale de protectie impotriva cutremurelor si incendiilor si ofera locatarilor parcari subterane si supraterane, servicii de paza 24/24, precum si finisajele de calitate superioara.
West Park se afla in apropierea a doua parcuri, la o mica distanta de strandul Dambovitei, cu vedere catre Lacul Morii, fiind, de asemenea, in vecinatatea unor centre comerciale, precum Cora, Carrefour, Metro si Plaza Mall.
infiintata in 2009 in vederea revanzarii locuintelor achizitionate de fondul de investitii norvegian Romania Invest, Be Igloo este cel mai mare vanzator de apartamente noi din Bucuresti. Din martie 2011 este o organizatie independenta cu servicii integrate de PR, marketing si vanzari.
Din portofoliul Be Igloo fac parte ansamblurile rezidentiale Optima si Armonia din Titan, Ten Blocks si West Park din Militari, My Dream Pipera, Residenz Chitila, Green City, Evocasa Selecta, Viva Brasov si Green Hills Piatra Neamt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here