BCR – tranzactii de peste 30 milioane lei facute de posesorii de carduri BCR in farmacii

0
983

Clientii Bancii Comerciale Romane (BCR) posesori de carduri au efectuat, in primele patru luni ale acestui an, circa 500.000 de tranzactii la POS-urile instalate in farmacii, cu o valoare totala de peste 30 milioane lei.

Tranzactiile din domeniul farmaceutic castiga un loc important in topul cheltuielilor curente efectuate de catre clientii bancii, valoarea medie a unei tranzactii fiind de peste 60 lei.

Clientii BCR posesori de carduri de credit au facut tranzactii in domeniul farma, in aceeasi perioada, in valoare de peste 4,2 milioane lei iar valoarea pe care BCR a inregistrat-o pentru a fi oferita inapoi in conturile clientilor sai, utilizatori de carduri de credit, in cadrul Programului Bun de plata a fost de peste 42.000 lei.

„Vrem sa aducem in prim plan beneficiile, eficienta si importanta parteneriatelor pentru clientii nostri, posesori de carduri. Astfel, prin extinderea numarului de parteneri afiliati programului de plata in rate fara dobanda, prin oferirea de bani inapoi in cont la orice tip de tranzactie efectuata la comerciantii din tara/strainatate/online alaturi de acordarea unui beneficiu direct, intrunim deja 3 elemente ale unei oferte de produs unica in piata cardurilor din Romania. Suntem incantati de lansarea acestei campanii alaturi de unul dintre partenerii nostri strategici, Help Net”, a declarat Dorin Iancu , Sef Departament Acceptare Carduri, BCR.

BCR a lansat, la finalul anului trecut, un program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice – Programul “Bun de plata”. BCR acorda lunar bani inapoi in conturile clientilor in valoare de 2% pentru toate tranzactiile efectuate la o gama larga de categorii de comercianti din tara, strainatate si online (benzina, moda, utilitati, restaurante, locuri de distractii, bilete avion, hoteluri). Ca si noutate absoluta pe piata bancara, clientii vor primi si 1% cash back aniversar acordat o data pe an pentru toate celelalte cumparaturi efectuate prin cardul de credit. Prin Programul “Bun de plata” cardul de credit BCR aduce astfel beneficii clientilor si devine o modalitate de plata preferata mai comoda si, in esenta, mai ieftina decat numerarul.

„Suntem deosebit de bucurosi sa demaram impreuna cu partenerii nostri o astfel de campanie. Noi, la Help Net suntem pregatiti in permanenta cu produse potrivite, servicii de exceptie si cu cele mai bune sfaturi pentru o viata sanatoasa si echilibrata. Ne-am alaturat acestui proiect pentru ca suntem intr-o continua dezvoltare de campanii de fidelizare dedicate cresterii satisfactiei clientilor nostri”, a declarat Loredana Buhas, Manager Departament CRM Help Net.

BCR si Help Net au semnat, recent, un parteneriat prin care clientii farmaciilor Help Net pot plati produsele achizitionate in 2 sau 3 rate fara dobanda prin cadrul de credit BCR. Aditional, orice utilizator al unui card de credit BCR acumuleaza automat pentru toate platile prin card si 1% bani inapoi in cont pentru fiecare plata la comercianti, in cadrul programului de loialitate Bun de Plata, lansat la finele lui 2013 – www.bundeplata.ro

De asemenea, pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, BCR, Help Net si Nutribon ofera cadou mai multe mii de batoane energizante. Pentru orice tranzactie de minim 30 lei cu orice tip de card BCR in reteaua de farmacii Help Net selectionate, clientul va primi automat cate un baton Nutribon. Campania se desfasoara pana pe 20 iulie a.c..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here